- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
net ifadeler kullanmadığınızdan ucu açık cümleler kim nereye çekerse gider. muhabbet başka yerlere gidiyor derken bile netlik yok. ayrıca aklınızdaki ilişki basamaklarını çözmeye çalışıyoruz. bu forumda cinsellik de konuşulabiliyor öcü veya çirkin bir durum değil. tabularınız var belli. bu tabular sizi çok sıkıntıya düşürürBu yorum sahibi erkek olabilir mi? Sado mazo filan... muhabbeti başka yerlere götürüyorlar sayın admin bilgilerinize
bence bir araştırıp doğrusunu öğrenin sonra ahkam kesin.Erkekte 9 kadında 1 o.
Net hala seviyor bence.bu modernlik degil.esini hice sayacak kadar takmamak.Bu neki. Bir arkadaşımın ilk büyük aşkından kız Amerikaya gittiği için ayrılmış. Seneler sonra arkadaşım evlendi ve bu büyük aşkı onların olduğu sehire tatile geldi. Evinde kim misafir etti dersiniz? Eşi karşı çıkınca "senin bu konuda söz hakkın yok" diye kestirip attı. Esi de eski sevgiliyi misafir etti. Beterin beteri var yanitabi ki hoş bir durum değil, ama boşuna ayrılmamışlardir sonuçta. Bence ne kadar takıntı haline getirseniz sirf size ve evliliğinize zarar
Hanımefendi güzelce yanlış biliyorsunuz diyebilirsiniz.Neden sert çıkıyorsunuz?bence bir araştırıp doğrusunu öğrenin sonra ahkam kesin.
Türklerde bu kadar geniş insan olduğunu bilmiyordum![]()
Evet kuruntu yapıyorsun, rahat ol şütfenKızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldikBuraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış
Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum
Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen
![]()
Net hala seviyor bence.bu modernlik degil.esini hice sayacak kadar takmamak.
Bende eşimin eski sevgilisiyle aynı şehirde yaşıyorum.üsteli eski sevgilisi 2 yıllıl evliydi boşanmış birde çocugu var.yogun stalklarım sonucu ögrendim.karşılaştıkta birgün.biz el eleydik.kız tekti.karşıdan geliyodu.o an eşimin elimi sıkışını ömrüm boyunca unutamam.kızın boşandıgını ben biliyorum ama belki eşimde biliyordur.ortak cok arkadası var cnkü.ama hiç bir zaman bunu sorun etmedim.özgüvenimden kendimden ödün vermedim.elimi sıkma konusunda irdelesem noldu zoruna mı gitti vs diye olay cıkartabilirdim ama oturdum kendimi düşündüm.kendi eski erkek arkadasımı görsem o anki çarpıntımı düşünmek bile istemiyorum.bu karşı tarafa birşey hissettigimden degil duygu karmaşası insanı saçmalatabiliyor.düşünsene karşılaşıyosun eski sevdigin sonradan nefret ettigin sonra hiç bişey hissetmedigin o an hangisini hissetcegini şaşırıp kalbinde çarpındı ve panik olabilir.o yüzden irdeleme.güzelligine bakımına önem ver.benimkinn eskisi boşandıgı halde sallamıyorum.eger gerçekten ona gidecek bir karakteri varsa mümkünse hemen gitsinki cok fazla zamanımdan çalmasın düşüncesindeyimKızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldikBuraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış
Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum
Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen
![]()
net bilmediği konularda hayır sen yanlış biliyorsun diyenlere tahammülüm yok, önce bir öğrenin di mi ama. Çok emin gibi hayır doğrusu bu diye yazmışsınız bu ahkam kesmektir.Hanımefendi güzelce yanlış biliyorsunuz diyebilirsiniz.Neden sert çıkıyorsunuz?
Size sert mi çıkmışım hayırdır??
Yav he he.net bilmediği konularda hayır sen yanlış biliyorsun diyenlere tahammülüm yok, önce bir öğrenin di mi ama. Çok emin gibi hayır doğrusu bu diye yazmışsınız bu ahkam kesmektir.
Uzun zamandır yorumlarını bildiğim, gördüğüm Yorumları çok yerinde bir üye. Bu yoruma göre bu çıkarımda bulunmanız çok ilginçBu yorum sahibi erkek olabilir mi? Sado mazo filan... muhabbeti başka yerlere götürüyorlar sayın admin bilgilerinize
ahahahha bu ne ya.Evet yarama tuz basan bir zatı muhterem daha![]()
Tabiki katiliyorum. Kabul etmeyecegi biseyse bence de evlenmemeliydi. Ben genel olarak soyledin sandim. Hani iliskide cinsellik gayet normal dedigin icin. Genel algiladim o yuzden dedim herkese gore normal degil diye.Evet dini inancindan dolayi evlenmeden önceki cinsellige karşi olabilirsin fakat bu senin karşi olduğun birşey. Bu demek değil ki herkes karşi gelsin.
Ayni şekilde bence evlenmeden önce cinsellil gayet normal, bu demek değil ki herkes benim fikrime göre yaşayip ille seks yaşasin evlenmeden önce.
Doğru tek değil yani. Ki eğer onun için bu kadar önemli ise, bakir bir adam ile evlenmeliydi konu sahibi.
Eşinin umru bile degildir şu an emin olArkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için. Bir konu hakkında çok soru sormuşsunuz yaşadığınız yeri bilerek mi tercih etmiş diye. Bu konuda eminim ki bilmeyerek gelmiş. Çünkü ne eşimin kurumu ne de o kızın çalıştığı kurumda kendi tercih hakkına bakmıyolar. Bakanlık direkt atama yapıyor. Yani tamamen tesadüf, tevafuk
Ben zaten böylelerinin seviyesini, kültürünü, mezuniyetini, çevre yapısını ve üzerlerindeki psikolojik baskıyı gayet iyi anlıyorum. Teşekkürler yorumun için canımBu arada seks yapmış açık açık söyle diyen arkadaşlar çok kiricisiniz
Benim eşim böyle bisey yaşamış olsa ben de dile getiremezdim düşündükçe söyledikçe üzülürdüm üstüne basa basa söyletmek neden? Çok ayıp yaptığınız...