Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

MssPARE parem aminnn ne güxel dua kadir gecemiz mübarek olsun kandilimiz mübarek olsun canım benim

Niyetine okudum kuzum rabbim kabul etsin hayırlı kandiller diler bitanem

afil
2. Breave Heart
3. ezgiisel
4.
Freddy
5. Nevreste
6. Fernando Jose
7. [USER=758992] Meral01 [/USER]
8. PiXiEE
9. Lna16
10. safi.naz
11. HejaR12
12. kunfeyekun__
13. coconatt
14. Minnosprenses
15. S smelllikeheaven
16. RedGirl
17. C Cittaslow
18. aypare ackerman
19. B Buluts34
20. mesirmacunu
21. @Zuleyha65
22. @Ari Maya
23. -Bibli
24. @Cookiie
25. penyez83
26. MssPARE

Dua grubunu açandan, yönetenden, ilgilenenden dua eden, dualarımıza ortak olan dua kardeşlerimden hepinizden Allah razı olsun Mübarek günler hürmetine hepinizin hem ahiret hem dünya için hayırlı ne duası varsa Rabbim kabul etsin dualarımızın kabul olmasına engel olan ne günahımız varsa da affetsin hakkınızı helal edin kızlar varsa eğer hakkım benden yana helali hoş olsun kadir gecemiz mübarek olsun Allah yaptığımız ibadetleri, duaları kabul buyursun Allah'a emanet olun

Niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah MssPARE

Emeği geçen ve listedeki tüm arkadaşlara teşekkürler hakkınızı helal edin

MssPARE niyetine okudum bağışladım..
Rabbim niyetini kabul etsin inşallah

Canım niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnnn . Allah senden razı olsun böyle güzel bir şeye vesile oldun

MssPARE okudum canım Allah kabul etsin her şey için teşekkür ederim. Allah dualarımızı kabul etsin bizim günahlarımızı affetsin sevdiği kullardan eylesin aminnnn.

MssPARE niyetine okudum, Allah dualarımızı kabul etsin
Bir araya gelmemize, birbirimize dua etmemize vesile olan ve dualarımıza, niyetlerimize iştirak eden herkesten Allah râzı olsun, Rabbim cümlemizin dualarını ve niyetlerini Kadir gecemizin hürmetine kabul etsin inşallah

Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun.

MssPARE niyetin icin okudum, Allah kabul etsin.
Sen ve seninle birlikte listeye emek veren arkadaşlardan Allah razı olsun.

Kadir Gecesi hürmetine hepimizin dualari tez vakitte hayirlisiyla kabul olsun.
Rabbime hayir ve sağlıkla bir dahaki Ramazana ve Kadir gecesine erişmeyi nasib etsin

Kadir gecemiz mübarek olsun.

Helal hoş olsun kuzum sendende Allah razı olsun kandilimiz mübarek olsun

Okudum Allah kabul etsin MssPARE

Okudum Allah kabul etsin
Canım Allah senden razı olsun
Bizi buraya topladın dualar okumamız vesile oldun. Önümüzdeki yıl tekrar bir arada olmak dilekleriyle... Kadir gecemiz mübarek olsun

MssPARE niyetine okudum Rabbim kabul etsin
Çok güzel bir dua grubuydu, çok güzel dualar ettik, Rabbim kabul etsin hepimizin niyetlerin hayırlı bir şekilde, benden yana hakkım hepinize helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…