Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Okudum Allah kabul eder inşallah penyez83 PiXiEE

Kızlar Şehirdişina çıkacağım için bugün erken paylaşıyorum duaları Allah kubul etsin..

99 Esma-ül-hüsna dua grubu listesi

Bugün duası okunucak arkadaşımız .. D u t

Bismillâhirrahmânirrahîm

D u t Arkadaşımızın niyeti

Ya-Selam (cc)..Her tehlikeden selamete çıkaran

Ya-Tevvâb (cc).. Günahları bağışlayan

Ya-Reşid (cc)...Doğru yolu gösteren

Bismillahirrahmanirrahim
Ey rabbim sıkıntılarım karşısında bana doğru yolu göster. İmtihanımı kolaylaştır. Tövbelerimizi kabul eyle. Haksızlığa ve iftiraya uğramaktan sana sığınırım. Şüphesiz sen herşeyi bilen görensin. Bana ve çocuklarıma zihin açıklığı ver rabbim hafızlığı nasip et. Maddi manevi rızgımızı artır. Namazımı kuranımı daim ve doğru eyle. kalplerimize şifa ver.Amin...
kızlar niyete ekleme yapıyorum acil durum olduğu için ve D u t Arkadasimiz istedigi için ...arkadaşım merve için ya şafi ismiyle şifa istediğimi de yazarmısın. 27 yaşında yeni evli lösemiye yakalandı . Tedaviye cevap versin

Ya ŞAFİ (cc) ekstra dan 100 kez okuyalım inşallah Arkadaşa şifa versin Rabbim

Esma-ül-hüsna

100 defa okunucak Ya-Selam .(cc)

100 defa okunucak Ya-Tevvâb (cc)

100 defa okunucak Ya-Reşid (cc)

Tesbih dualarımız

33 defa okunucak Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"

33 defa okunucak Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn

Dualarımız bitiyor rabbim kabul etsin

yarın saat 10 a kadar duaları okuyup bitirelim ve okudum diye beni MssPARE etiket yapın lütfen

RedGirl

Feminas

D u t

Fernando Jose

A Ada-Anne

Freddy

PiXiEE

penyez83

Tiniminimavihanim

agustos72

S smelllikeheaven

nursevdi

MssPARE

Hemsirecik

ezgiisel

Saajan

Y Yoncacannnn

HejaR12

Peeves

Hali

kavs-i kuzah

Ssevincli

C Cittaslow

G Gunduzguzell1

mesirmacunu

Breave Heart

dreamy07

gecenin_resmi

gecenin_resmi

-kuzeyildizi-

Deniz ve Kum

K karamelli001

emerald_

MssPARE canım hayırlı sabahlar niyetime arkadaşım merve için şafi ismiyle şifa istediğimi de yazarmısın. 27 yaşında yeni evli lösemiye yakalandı . Tedaviye cevap versin inşallah
Dutum bitanem..tamda ben paylaşıyordum denk geldi ..sehirdisina çıkacağım icin erken paylasmak istedim malum yolda çeker çekmez...

Ekleme yaptım niyetine canım benim Rabbim şifalar versin sevdiklerine bagislasin ...

D u t canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnn ayrıca merve kardeşimiz için ya şafi okuyup dua ettim tedavisi olumlu geçsin kalıcı şifa versin RABBİM aminnnn MssPARE

Dutum bitanem..tamda ben paylaşıyordum denk geldi ..sehirdisina çıkacağım icin erken paylasmak istedim malum yolda çeker çekmez...

Ekleme yaptım niyetine canım benim Rabbim şifalar versin sevdiklerine bagislasin ...

D u t canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnn ayrıca merve kardeşimiz için ya şafi okuyup dua ettim tedavisi olumlu geçsin kalıcı şifa versin RABBİM aminnnn MssPARE

D u t niyetine okudum Allah kabul etsin MssPARE
Hepinizden allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…