Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu kez katılamayacağım bir sonrakine inşallah. Allah razı olsun hepinizden özellikle de sendenKızlar yukarda KENZÜLÜL ARŞ duasını paylaştım arapça Türkçe ve faziletlerini katılmak isterseniz
Fazla kişi olmayacağız dua uzun ama.faziletlerini okumanızı isterim 3 aylarda kaçırmayalım istedim katılmak isterseniz niyetinizi özele atın başlığını kenzülül arş yazın lütfen❤
@bir civciv annesi
@selin18
@TezgahtakiSariBez
@Minnosprenses
-kuzeyildizi-
agustos72
B begonviil
@Catlak-kurabiye
@dreamy07
@labellevie
N Neselikalpler

Canın sağolsun canım benim ❤❤MssPARE Canım parem bu aralar yoğunum. Katilamayacagim yetistiremeyebilirim. Davetin için çok teşekkür ederim

Ben katılırımKızlar yukarda KENZÜLÜL ARŞ duasını paylaştım arapça Türkçe ve faziletlerini katılmak isterseniz
Fazla kişi olmayacağız dua uzun ama.faziletlerini okumanızı isterim 3 aylarda kaçırmayalım istedim katılmak isterseniz niyetinizi özele atın başlığını kenzülül arş yazın lütfen❤
@bir civciv annesi
@selin18
@TezgahtakiSariBez
@Minnosprenses
-kuzeyildizi-
agustos72
B begonviil
@Catlak-kurabiye
@dreamy07
@labellevie
N Neselikalpler
 -kuzeyildizi-

-kuzeyildizi-
 HejaR12

HejaR12
 iyilik_guzellik
  bilemedim  dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen

iyilik_guzellik
  bilemedim  dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen

Evet katılmak istiyorum niyetimi özelden attım-kuzeyildizi-
C Cittaslow
HejaR12
G Gunduzguzell1
iyilik_guzellik bilemedim dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen
Kızlar kenzülül arş duası okuyalım demistim esma grubunda katılırız dediginiz için dün etiket yaptım
Kusura bakmayın yine etiket yapıyorum halen katılmak istiyorsanız listeye ekleyim çünkü liste uzun çok kişi olsun istemedim sizden cevap gelirse listeyi kapatıcam
Bildirim gelmemiş yada görmemiş olabilirsiniz tekrar kusura bakmayın ❤❤

-kuzeyildizi-
C Cittaslow
HejaR12
G Gunduzguzell1
iyilik_guzellik bilemedim dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen
Kızlar kenzülül arş duası okuyalım demistim esma grubunda katılırız dediginiz için dün etiket yaptım
Kusura bakmayın yine etiket yapıyorum halen katılmak istiyorsanız listeye ekleyim çünkü liste uzun çok kişi olsun istemedim sizden cevap gelirse listeyi kapatıcam
 MssPARE
 bende varım canım

MssPARE
 bende varım canımMerhaba. Ben katılamayacağım başka dua gruplarım da var bir de iş olunca yetiştiremem. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim amaKızlar yukarda KENZÜLÜL ARŞ duasını paylaştım arapça Türkçe ve faziletlerini katılmak isterseniz
@bir civciv annesi
@selin18
@TezgahtakiSariBez
@Minnosprenses
-kuzeyildizi-
agustos72
B begonviil
@Catlak-kurabiye
@dreamy07
@labellevie
N Neselikalpler

Sizden ricam o zamana kadar çokça okuyun birikim yapın günlük okumalar aksamasın düzenli olsun
Sizden ricam o zamana kadar çokça okuyun birikim yapın günlük okumalar aksamasın düzenli olsun

Ve 3 gün bildirim yapmayan ve düzensiz okuma olursa listeden çıkarıcam aramıza yeni giren arkadaşlara uyarım liste ortasında listeden çıkacaksanız hiç katılım yapmayın lütfen hakka vebale girmiş olursunuz
Ve 3 gün bildirim yapmayan ve düzensiz okuma olursa listeden çıkarıcam aramıza yeni giren arkadaşlara uyarım liste ortasında listeden çıkacaksanız hiç katılım yapmayın lütfen hakka vebale girmiş olursunuz

Peeves

Peeves
 Aktif Lora

Aktif Lora
 zeyno genc

zeyno genc
 zeyno genc
 ikinci niyet

zeyno genc
 ikinci niyet MssPARE

MssPARE
 Hali

Hali
 Lidlaylim

Lidlaylim
 YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn
 Nevreste

Nevreste
 Saajan

Saajan
 Freddy

Freddy
 dolar milyoneri

dolar milyoneri
 esoss88

esoss88
 agustos72

agustos72
 kunfeyekun__

kunfeyekun__Kusura bakma listedesin zaten diğer etiketten silmemişim ❤Evet katılmak istiyorum niyetimi özelden attım

Bende katılayım. Niyetim aynıdır-kuzeyildizi-
C Cittaslow
HejaR12
G Gunduzguzell1

Esma seçeceksin bir taneBende katılayım. Niyetim aynıdır