iki yıla ulaşan bir evlilik.. sıcacık samimi ama minik sevimli bir eksiklik... TESE de hiçbirşey cıkmadı kök hücre son çare.. Allahım sabır.....
iki yıla ulaşan bir evlilik.. sıcacık samimi ama minik sevimli bir eksiklik... TESE de hiçbirşey cıkmadı kök hücre son çare.. Allahım sabır.....
iki yıla ulaşan bir evlilik.. sıcacık samimi ama minik sevimli bir eksiklik... TESE de hiçbirşey cıkmadı kök hücre son çare.. Allahım sabır.....[/QUO
canım ya alışıyor inan gerçekten
şimdi daha çok mutluyum belki ikinci tesede çıkar
hiçbirşeyden umudunu yitirme rabbim ol derse olur
rabbim herşeyin hayırlısını veriyor
tatlım gecmıs olsun
tese de mıcro tesede yok bızımde
ne yapalım cnm allhtan ümıdımızı kaybetmıyoruz
tedavı sureclerı yasıyoruz ıyı veya kotu
rabım sonunda bızımde meleklerımızı bıze gonderır inşllh
cnm nerde ve kım amelıyat ettı sen bıraz anlatırmısın durumunuzu
sevgili cemrem29 ameliyat fulya da bahçecide olduk. emre bey yaptı ama o gün beylik sıfatını yırtıp attı aslında.
30,35 dakika kadar sürdü sanırım ameliyat. ilk başlarda çok ilgili bir beydi. burada niyetim kimseyi karalamak değil ama yaptığı şık olmadı.micro tese de hiç hücreye rastlanmadı . ben şok ta eşim perperişandı.
adam geldi. sonuc sıfır. evlat edinin dedi başka yapacak birşey yok. belki ileride kök hücre olur dedi.ve gitti odasına.
biz birbirimize destek olmaya calıştık . eşim ameliyatlı daha yeni çıkmış bir süre kafamızı toparladık ve doktorla tekrar konuşalıim dedik.
hemşirelere söyledik adam bizi yanıma gelsinler diye söylemş. hemşirelere eşim nasıl yürüyüp gidecek onun ayağına dedim bir zahmet gelsin dedik. geldi aynı lafları patpat söyleyip gitti. tamam olumsuz olabilir ameliyatın olumlu olmaması doktor başarısızlığı değil zaten Allah vergisi ama sonuç olumsuz oldu diye insanı sepetlemeye gerek yok.
cnm geçmiş olsun rabbbim gönlüne göre versin..
cnm sen daha yolun başındasın bizde bu yollardan geçtik şimdi ilaç tedavisindeyiz..
inş Rabbim yüzünü güldürecek ve bebişini kucağına alacaksın gün geçtikçe daha yaygınlaşıyor rabbim en iyisini bilir buda bizim imtihanımız istemeyenlerin çocuğu olur bizde böyle imtihan ediliyoruz..
bizde tese olduk mikrotese haraketsiz sperm bulundu tüp bebek denedik ama tutmadı..
katmanlar oluşmamış sorun testiste doktor hemen iğne verdi 6 ay kullandık testlerde yine sıfır şimdide ilaç kullanıyoruz..
ben inanıyorum benim çocuğum olacak ama zamannn sabır lazım..
bizde hareketsiz olsada döllenme oldu sperm canlıymış ilaç tedavisi inş çıkış sağlar cnm
hemen yılma daha çok altenatif var..
Bizim mtese de yalan oldu nisan ayında yaptırdık sonra kaan hocaya gittik yeni bir yoldan bahsetti iğne tedavisi daha başlamadık mteseden sonra kendimizi toplayamadık ama başlayacağız hiçbir şey yapmadan beklemek çok zor çünkü umutlar bitiyo sanki dünya kararıyor bence sizde gidin şansınızı deneyin kimbilir belki işe yarar......
Umudunuzu yitireyin arkadaşlar ankarada bir aktar gittim... orada hiç spermi olmayan kişilere verdikleri karşıışm ile birde normal yoldan olmuş... Birde dediki o aktar spermi olmayan kişilerin kan grupları çoğunluk A rh + miş...
Umudunuzu yitireyin arkadaşlar ankarada bir aktar gittim... orada hiç spermi olmayan kişilere verdikleri karşıışm ile birde normal yoldan olmuş... Birde dediki o aktar spermi olmayan kişilerin kan grupları çoğunluk A rh + miş...
cnm sen denedin mi yada deneyecekmsn? içeriğini çok merak ettim. eşimnde kan grubu
a rh+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?