Erkek İnfertilitesi Tese ve fsh yüksekliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gs90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
391
206
103
34
Arkadaşlar Merhaba
Eşim ilerde tese olucak, eşinin fsh ı yüksek olup tesede sperm bulunan tüp bebekle hamile kalan var mı lütfen yazın

ben varım canım.eşim azospermiydi.8-9 yaşlarında inmemiş testisten ameliyat olmuş.sperm sonucunda herşey sıfırdı.hormonlarsa fsh yüksek testesteron düşüktü.genetik normal çıktı.3 ay iğne oldu.vitamin de kullandı.tese oldu.tesede 3tüp sperm bulundu.şimdi ikizlerime hamileyim.

eşim de azosprem. fsh yüksek. genetik henüz yapılmadı doktor tüp bebek dedi ne yapacağız inanın bilmiyorum nasıl yol izlememiz gerek..

eşim de azosprem. fsh yüksek. genetik henüz yapılmadı doktor tüp bebek dedi ne yapacağız inanın bilmiyorum nasıl yol izlememiz gerek..
bize de direk tüp bebek yaptırın dediler.iyi bir tüp bebek merkezi ve ürolog araştırman gerekiyor

bize de direk tüp bebek yaptırın dediler.iyi bir tüp bebek merkezi ve ürolog araştırman gerekiyor
bulduk ama prof olan doktorumuz genetik testte yaptırıcaz diyince ben hocamla konuşayım dedi..
yolmaya mı çalışıyorlar anlamıyorum da

bulduk ama prof olan doktorumuz genetik testte yaptırıcaz diyince ben hocamla konuşayım dedi..
yolmaya mı çalışıyorlar anlamıyorum da
Genetik test önemli.Bu sorunun genetik mi olduğunu araştırmak gerekiyor.biz kendimiz üniversite hastanesinde ürolojiye çıkıp durumumuzu anlatıp istedik.ücretsiz yapılıyor

Genetik test önemli.Bu sorunun genetik mi olduğunu araştırmak gerekiyor.biz kendimiz üniversite hastanesinde ürolojiye çıkıp durumumuzu anlatıp istedik.ücretsiz yapılıyor
bizim de artık o şekilde yaptırmamız gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…