Tese ve tüp bebek

Yasbel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
902
263
323
Merhaba arkadaslar esime azosperm teshisi konuldu ve biz zeynep kamile basladik ama tüp bebegi ordami yoksa ozel bir yerde mi yapalim karar veremedik siz nerelerde ne kadar fiyata yaptirdiniz bilgilendirirseniz cok mutlu olacagim:KK15:

Benim de eşim azosperm 2 yıl önce öğrendik bu ayın sonunda kısmetse başlıcaz tüp bebeğe Adana Acıbadem de

Hayirli olsun canim insallah güzel sonuclanir ne kadar fiyat verdiler size ben devlette yaptirirsam pisman olmaktan korkuyorum malum bizim sorunumuz normal tüp bebek hastalarindan biraz daha zor

Evet canım malesef bütün masraflar ile birlikte 10 bin dediler malesef bide devlet hastaneleri özensiz olabilir rapor çıkarsanız araştırdınız mı hiç

Yok canim direk devlete basladik raporumuz cikmak üzere ama ben cok kararsiz kaldim

Hakkında hayırlısı olur inşallah eşine ilaç falan kullanıyomusun

Bizde E vitamini kullanıyoruz bide keçi boynuzu falan veriyorlar en azından olanlar hareketli olsunlar diye

Bende bu yüzden tedirginim canim direk teseye girip bisey cikmazsa pisman olursak diye

Benim esimde tese oldu bizde kasim adetimde baslicaz ins ankara tip cem somer atabekoglunda
Bulundumu sperm canim cok sevindim senin icin benim gittim her yer es zamanli yapiyor tese tüp bebegi sizin o sekilde olmadi galiba

C
Bulundumu sperm canim cok sevindim senin icin benim gittim her yer es zamanli yapiyor tese tüp bebegi sizin o sekilde olmadi galiba
sperm bulundu ama bulunup bulunmayacagi belli olmadigi icin es zamanli yapilmadi sperm bulunmazsa bana bos yere o kadar ilac kullandirmamak için

Çok şükür sevindim senin adina canim insallah devami gelir Allah nasip eder çok şükür

Back
X