TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

amin,inşallah.bizede kısa protokol uygulandı, kesinlikle dinlenerek geçir,çok hareket etme sana tavsiyem

senin transfer ne zaman oldu?ilk 10 gün mutlaka istirahat almam gerekecek sonrasındada dikkat edeceğim bakalım 1 aydan az kaldı işlemlerimize...

bu arada çok az kişi hatta tek olabileceğimi düşündüm ama genede sessiz çoğunlukmuşuz gibi geldi.umarım güzel sağlıklı hayırlı bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda...

bu arada çok az kişi hatta tek olabileceğimi düşündüm ama genede sessiz çoğunlukmuşuz gibi geldi.umarım güzel sağlıklı hayırlı bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda...

günaydın arkadaşlar a.s.
bir erkeğin menisinde 8 tane sperm olsa bile bu azosperm tanımınamı girer?

evet obsuktrif yada nonobsuktrife girer.inşallah obsuktriftir çünkü diğerinin tedavisi biraz daha şansa bağlı...

hareketsiz sperm 3
hareketsiz sperm/hacim 0,6
hareketli sperm 5
hareketli sperm /hacim 1,1
total sperm 8
total sperm/hacim 1,7
cinsel perhiz süresi(gün) 3
toplam sperm (M) N,A,
görünüm Normal
bu değerler azosperm mi oluyor ?

senin transfer ne zaman oldu?ilk 10 gün mutlaka istirahat almam gerekecek sonrasındada dikkat edeceğim bakalım 1 aydan az kaldı işlemlerimize...

15 tatilde yaptırdık,8 şubat transferdi 10 günlük rapor almıştım,hemen başlamadım okula.

biz okul kapanmadan yaptıracağız.salıya rahim filmim olacak.sperm bulmak için TESE operasyonu nasıl zormuymuş peki?ne kadar sürede iyileşti eşin?birde sperm artışı için birşey yaptınızmı?

teseyi lokal anestezi oldu,yarım saat sonra ayaktaydı,zor olmadı çok şükür.kaan bey iki ay önce ilaç vermişti onları kullandı.biz birşey yapmadık

kaan hocayamı muayene oldunuz?size verilen ilaçlar nelerdi?transfer nerede oldu ve ne kadar tuttu?rapor aldınızmı?rapor için ne işlemler yaptınız?çok soru sordum sanırım.bize ilaç değilde proxeed plus dediler.bu sperm taşıyıcı kanalların yok değilde tıkanık olduğunu düşünerek öncede trental ve etol yazmıştı buradaki ürologumuz.bizde kaan beye mail yolu ile danışıyoruz sağolsun cevapsız bırakmıyor.gatada olacak bizim herşey bakalım hepimiz için hayırlısı.

evet ankara cebecide yatırdık ilk denemeyi.kaan hoca çok iyi bir doktor,memnunum ama merkezi beğenmedim.rapor aldık, rapor için evlilik cüzdanı,3 yıl evli olma şartı,fotoğraf dahası aklıma gelmiyor,orada söylüyorlar zaten.rahim filmim var,tahliller felan işte.vitamin vermişti.bize de daha önce gittiğimiz dr.lar kanal tıkanıklığı demişlerdi,sonradan kanalların yok olduğunu öğrendik.hayırlısı bakalım

hayırlısı bizde tıkanık diyorduk yokmuş öğrendik.tedavinin tamamını devletmi karşılıyor?rapor çıkartmak ne kadar sürdü?ve ne kadar tuttu?

çoğunu devlet karşılıyor, ilaçlarla beraber 1000 lira fark verdik.rapor yanılmıyorsam 15-20 güne çıktı

kısa protokolde yumurta sayısı kaç çıktı sende?döllenen ve trasfere uygun olan?

işte merkezi beğenmeme nedenim bu.hiç bilgilendirme yok.deneyimsizlik işte yumurta sayısını ben sormadım onlarda söylemedi,ama epey yumurta oluştu heralde kağıttan anladığım kadarıyla. embriyo 3 tane oluştu ve a kaliteydi onuda ben sordum da söylediler

çokta korkutucu bir meblağ değilmiş rapor olunca.biz GATA'da işlem yaptıracağız ama kadın doğum hocasının muayenehanesine gittik ve bir kez daha gideceğiz 150 tl ile daha iyi muamele görürüz dediğin gibi ilgi alaka artar bilgi tecrübe artar.yoksa özellerede pek güvenemiyorum.eşimden dolayı gataya mecburuz.bu hafta tetkiklerimi alır almaz rapor için işlem başlatacağız.GATA yı düşündünüzmü?

biz şimdilik özellleri düşünüyoruz.bakalım,inşallah sen hamile kalırsın da hbr ver düşünebiliriz gatayı da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…