tam aynı durumdayız ben 27 eşim 28 yaşında bize kısa (8 günlük) protokol uygulanacak doktorumuzu ve süremizi kaan hocayada mail olarak sorduk tedavimizi ve ivf işlemlerini eşimden dolayı gatada yaptırmak zorundayız.umarım hepimizin bebekleri olurda hayırlı evlatlara ana baba oluruz inşallah.Allahım hayırlısını nasip et hepimize.
bu arada çok az kişi hatta tek olabileceğimi düşündüm ama genede sessiz çoğunlukmuşuz gibi geldi.umarım güzel sağlıklı hayırlı bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda...
evet obsuktrif yada nonobsuktrife girer.inşallah obsuktriftir çünkü diğerinin tedavisi biraz daha şansa bağlı...
senin transfer ne zaman oldu?ilk 10 gün mutlaka istirahat almam gerekecek sonrasındada dikkat edeceğim bakalım 1 aydan az kaldı işlemlerimize...
kaan hocayamı muayene oldunuz?size verilen ilaçlar nelerdi?transfer nerede oldu ve ne kadar tuttu?rapor aldınızmı?rapor için ne işlemler yaptınız?çok soru sordum sanırım.bize ilaç değilde proxeed plus dediler.bu sperm taşıyıcı kanalların yok değilde tıkanık olduğunu düşünerek öncede trental ve etol yazmıştı buradaki ürologumuz.bizde kaan beye mail yolu ile danışıyoruz sağolsun cevapsız bırakmıyor.gatada olacak bizim herşey bakalım hepimiz için hayırlısı.
evet ankara cebecide yatırdık ilk denemeyi.kaan hoca çok iyi bir doktor,memnunum ama merkezi beğenmedim.rapor aldık, rapor için evlilik cüzdanı,3 yıl evli olma şartı,fotoğraf dahası aklıma gelmiyor,orada söylüyorlar zaten.rahim filmim var,tahliller felan işte.vitamin vermişti.bize de daha önce gittiğimiz dr.lar kanal tıkanıklığı demişlerdi,sonradan kanalların yok olduğunu öğrendik.hayırlısı bakalım
kısa protokolde yumurta sayısı kaç çıktı sende?döllenen ve trasfere uygun olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?