Kızlar yarın tedavi için kontrole gidiyorum Adetimin 21. günü benimki uzun protokol.Heyecanlıyım inanın.Tüp bebek denemesi yapmak zor(tutacak mı tutmayacak mı)ancak teseyle tüp bebek daha zor.(çıkacak mı çıkmayacak mı)Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .
Kızlar yarın tedavi için kontrole gidiyorum Adetimin 21. günü benimki uzun protokol.Heyecanlıyım inanın.Tüp bebek denemesi yapmak zor(tutacak mı tutmayacak mı)ancak teseyle tüp bebek daha zor.(çıkacak mı çıkmayacak mı)Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .
biz salı günü konseye çıkıp rapor alacağız birde eşimin genetik sonuçlarını alacağız...
amin belgin,diğer tarafta sana msj yazdım ama okumadın heralde
Merhaba kızlar lucrin kullanmaya başladın beş tane bitti bile.Minik iğnelerimi eşim yapıyor.İlk yaptığı yer morardı sonrakilerde bir şey yok neyse ki.Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz:)
Merhaba kızlar lucrin kullanmaya başladın beş tane bitti bile.Minik iğnelerimi eşim yapıyor.İlk yaptığı yer morardı sonrakilerde bir şey yok neyse ki.Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz:)
Merhaba
Benim esimde inmemos testsiden dolayu a*osperm
Ilk denemede cok sayida sperm bulundu ama tutmadi
Ikincide donmus spermle yapildi ttutu suanda 3 ay lik oglum var
Rabbim herkeze nasipo etsin cok zor bo surec
Merhaba
Benim esimde inmemos testsiden dolayu a*osperm
Ilk denemede cok sayida sperm bulundu ama tutmadi
Ikincide donmus spermle yapildi ttutu suanda 3 ay lik oglum var
Rabbim herkeze nasipo etsin cok zor bo surec
Kızlar zaman yaklaştıkça heyecanım giderek artıyor ya stresten ya da verilen hormonlardan vara yoğa ağlamaya başladım tam balli değik ama beş altı gün sonra eşim tese olacak o da çok stresli.Allahım isteyenin kucağını boş çevirme.Arkadaşlarımızın hepsinin yeni çocuğu oldu abartısız etrafımızda sekiz tane felan yeni doğmuş bebek var.Artık kimsenin yanına gitmek istemiyorum.Hamileliklerinde o kadar muhabbetlerini dinledim Rabbim nasip etsin.
inşallah sizin de olur hocam,hamilelik sonucunu elinize alır sevinçten uçarsınız inşallah.sizi anlıyorum aynı sıkıntıları biz de yaşıyoruz.o nedenle kimseyle görüşmek istemiyor,tlfla bile konuşmak istemiyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?