tam aynı durumdayız ben 27 eşim 28 yaşında bize kısa (8 günlük) protokol uygulanacak doktorumuzu ve süremizi kaan hocayada mail olarak sorduk tedavimizi ve ivf işlemlerini eşimden dolayı gatada yaptırmak zorundayız.umarım hepimizin bebekleri olurda hayırlı evlatlara ana baba oluruz inşallah.Allahım hayırlısını nasip et hepimize.
Ne raporu canım SGKdan yararlanmak için mi ben 4.5 yıllık çalışan olduğum için alamıyorum.Şu genetik test de çıkmadı gitti.40 gündür bekliyoruz.Ben de taşıyıcı olmam inşallah.Bir de birşey soracağım eşlerimizde kanal olmadığı için Kistik Fibrozis hastası mı taşıyıcısı mı oluyorlar.Okuduğum makaleler kafamı karıştırdı.
arkadaşlar benim eşimde doğuştan sperm taşıyı kanallar yok bunun dışında tüm tetkikleri normal ama azospermi hastası.kadın doğum uzmanı %90 üroloji uzmanı % 40 sperm bulma şansımız var ve iyi bir oran dedi.bu yolla çocuğu olan arkadaşlarım varsa neler tecrübe ettiklerini paylaşırsanız sevinirim.
inşallah bir sonraki anneler gününü anne olarak kutlarız....
Merhaba arkadasim, benimde esim gecirdi ameliyattan sonra idrar kesesine sperm gitmeye basladi, iki hafta once TESE yaptilar, sperm degil tissue olarak dondurdular kaliteiyi biliyoruz anca tedavi basladinda belli olur bonden oncede Turkiyede ilk tup bebek denemede sperm aldilar esimden, TESE yonetim ile ilk basarisiz oldu ama sperm degil benim hormon degerelerim yuksek oldu icin, ikinci defada dondurulmuslarla denedimde hamilelik gerceklesti ama dusuk le sonuclandi malesef, simdi ucuncu denememi Canada'da deniycem adet bekliyorum herseyin hayirlisi....
canım aynen sizin gibiyiz.bende ikinci denememde dondurulmuş tek embriyo ile dün sonucumu aldım hamileym. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
biz de yaptırdık genetik testi temiz çıktı çok şükür,inşallah sizin de temiz çıkar.eğer testte kistik fibrozis çıkarsa çocuktada olma ihtimali olur diye yapıyorlar testi.aile de var mı bu durmda olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?