transfer günü sayılmıyor sanırım o günü saymıyorum 13 günn dr perşembe bi daha gel dedi bakalımm inş hayırlısı olurr senin tek mi cnmm bebişin
Kızlar biz ikinciyi deneyeceğiz inşallah ağustosta yılmak yok ilki tutmadı ama .Genarta gitmeyi düşünüyoruz.Doktor Hanım eşime vitamin önerdi .Bir de ben çinko selenyum a c vitaminleri ve folik asit veriyorum onları kullanıyor.İlk tesada bulunan spermler için iyi demişlerdi ellinin üstünde şans vermişlerdi ancak tutmayınca sperm kalitesi dediler.İnşallah ikincide...
slm hepinize bende tese ile suan ikizlerime hamileyimmmm eşimde 5 tane sperm hücresi bulundu ve donduruldu bende de 14 tane yumurta toplandı daha dün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 176 çıktı dr ikiz olma ihtimali yüksek dediiii çokkk mutluyum hep hayalimdi ikizzzz evlatttt
Espoir seni azosperm topiğinden takip etmiştim durumumuz benziyordu sekiz nisanda özel bakmıştım.Şükür sizde de bizde de çıktı.Canım yalnız geç kalmışsınız biz bir kere denedik ikinciyi de aynı zamanlarda düşünüyoruz.Ama benmki kısa olacak galiba.İlki uzun olup başarısız olunca kısa deneyelim dedi doktor.
tebrik ederim darisiz bizlere bütün isteyenlere.
Esinde bulunan 5 sperm hücrenin kalitesi nasildi birsey söyledi mi bu konuda doktor.
Esimdede bir sürü sperm bulundu donduruldu fakat biyolojist kalitesi orta dedi sinirda yani.
canım inş dualarım sizlerle tese en kalitelilerni topluyorlar biyolog bulunan sperm hücrelerine bakıyo geliyo dr söylüyo ona göre kalitesizse devam ediyo ameliyata korkma hiçç inş hamile kalacan sende merak etmee :CüvCüv:
Insallah dedigin gibidir asiii.
Esim 8 nisan ameliyat oldu ürolog sadece bir çok sayida sperm bulundugu söyledi o kadar.
Haziran 7sinde biyolojistle görüstügümüzde kaliteleri sinirda dedi bende anlayamadim içime korku girdi tutmasa diye.
Senin esinin azosperm sebebi neydi ?
hocam Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. biz proxeed plus kullandık ürologumuz (Lütfü Tahmaz genarttada çalışıyor sanırım) onu önerdi ama faydasının olup olmadığını anlayamadık önceki veriler olmadığından.bizim 6 emriyodan 5. gün blastı transferimize 2 sağlıklı embriyo kaldı biri transfer diğeri donduruldu.bizim sperm ayrıştırmasında iyi hareketli 2 sperm vardı dendi muhtemelen son ikiyede bunlarla oluşan embriyolar kaldı benden tavsiye embriyoları blast aşamasında transfer etsinler özel merkezler 3. günde transfer edip yolluyorlarmış ancak 5. gün transferi daha sağlıklı oluyormuş tabi embriyo gelişimi takibi esnasında kararı veriliyor.bunlar GATA daki doktorlardan öğrendiklerim birde transfer esnasında rahim yapısına göre tam üst arka kısmında salınması gerekiyormuş embriyonun birçok özel merkezdeki doktor rahimin girişine bırakıveriyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?