tese sonucu sperm bulundu artan doku donduruldu eşim savaştan çıkmış gibi zor yürüyor..ama değdi.crinoneye başladım. 7 yumurtadan 4ü döllenebilmiş bekliyoruz şimdi...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
hocam Rabbim yardımcınız olsun,güzel haberler alırsınız inşallah
tese sonucu sperm bulundu artan doku donduruldu eşim savaştan çıkmış gibi zor yürüyor..ama değdi.crinoneye başladım. 7 yumurtadan 4ü döllenebilmiş bekliyoruz şimdi...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
teşekkür ederim belginciğim.bugün 3. gün bize çarşamba yani 5. gün transferi olacak.cuma 7 yumurta döllenmeye bırakıldı 4 ü döllendi bugünde gelişimi iyi olan 3 tanesi kaldı umarım sağlıklı bebişime kavuşurum cümlemize nasip eylesin Ya'Rab..
hocam Rabbim yardımcınız olsun,güzel haberler alırsınız inşallah
Allah hayırlısını nasip etsin sılanaz doku dondurduklarına göre sperm var sendende topladıktan sonra çözüp döllerler ve umarım bol bol embriyon oluşur bebeğine kavuşursun
bugün 2 embriyomun kaldığını ve iyi olduğunu , geliştiğini söylediler yarına transfer(5.gün transferi) var ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Allah yardimcin olsun arkadasim olumlu dusunmeye calis, 5 gun transferleinde embriyolar cok gelismis oldugu icin, hep olumlu haberler aliniyo, insalah sende pozitif sonuclar alirsin, dualarimiz seninle... ALLAH yardimcin olsun...
bugün 5. gün blast transferim yapıldı (1 tane diğerinide dondurdular) 2 temmuza test tarihim.transferden sonra 1 saat dinlenip tuvalete çıktım ve eve giderkende taksi biraz yollardan dolayı sarsıntılıydı.doktorlar çok ümitli konuştular folbiol estraderm ve crinone jel kullanacağım umarım tutar bebişim.dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
Amin hocam cümlemize çok sağol canım transferden sonra 5. günde gidip yni atandığım yere başlayış yaptım vanda fellik fellik dolandık durduk umarım Allah tamamına erdirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?