- 2 Eylül 2016
- 167
- 154
- 18
- 29
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
17 18 yaşlarında uğradığım tacizlerim haddi hesabı yok üstelik Ankara merkezde kıyıda köşede değil. O adamcıklar rahatsız edilen kızları gördükten sonra evlerinde rahat uyumasalardı oğullarına edep öğretselerdi belki böyle olmazdı bilmiyorumGercekten memlekette ben adamim diye dolasan cok luzumsuz var. Hic olmasalarda olur hani... Oksijen israfi.
Minibusteyim, yanima bir sarhos oturuyor, yaklasmaya calisiyor. Rahatsiz oldum, inicem diye seslendim. Bu benden once indi. Ben de inmeyip biraz daha gittim.
Arkamda ki 2 adam : iyi ki inmedin, seni takip edecekti diyorlar. Eee adamciklar ben en fazla 17 diydim, madem adam da tecavuzcu potansiyeleyini gordunuz, niye en ufak mudahele yok di mi?
Kadin kadin icin duyarli olmali. Guzel bi hatirlatma olmus. Tesekkurler :)
Çünkü onları oğlum okulda kızları öpüyor diye övünen zihniyetler yetiştiriyor. Buna bizzat şahidimCok güzel yazmissiniz..ne yazikki cok dogru
Bende dolmusa bindim yer yoktu ayakta durdum bi adam bindi ve dikilecek okadar yer varken geldi yanima dikildi. Ayakta duran tek ikimizdik yer vardi yani. Arac sürer haldeyken adam caktirmadan bana yaklasiyor ille omuzu omuzuma degcek..ben gittikce o dahada yaklasti ve kimse birsey demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?