Teşekkür ederim şimdiden

Delihatun4561

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
114
9
18
26
Merhabalar ben eski sevgilimi seviyorum halen çocuk cepte gördüğü için engel attım bugün beni aradı aradan 1 hafta geçti çünkü ben ise teli açmadım bana yazıp adım atan eski sevgilimdi hiç bir zaman yazmadım bana taktık verir misiniz onu süründürmek intikam almak istiyorum

Merhabalar ben eski sevgilimi seviyorum halen çocuk cepte gördüğü için engel attım bugün beni aradı aradan 1 hafta geçti çünkü ben ise teli açmadım bana yazıp adım atan eski sevgilimdi hiç bir zaman yazmadım bana taktık verir misiniz onu süründürmek intikam almak istiyorum
Saplantılı sapık mısın ayrıldığın adamdan ne intikamı bu Türk dizisi mi yahu hayatın ..Önüne bak hayatını yaşa

Ay hem seviyorum diyorsun hem intikam almak istiyorum diyorsun. Hangi duygun gerçek? Engel attım diyorsunuz ama hala sizi arayabiliyor demek ki bir yerden açık kapı bırakıyorsunuz sizi arayabileceği her hangi bir platform üzerinden o da haliyle cepte görüyor onun gözünde ''naz yapıyor'' olarak gözüküyorsunuz. Her konunuz eski sevgilinizle alakalı ve cidden saplantılı olmuşsunuz. Biraz olgunlaşın.

Çok sevsem bile, ayrılık ve engel kararı aldığım bir adamdan neden intikam almaya çalışayım? Siz zaten o sayfayı tamamen kapatıp, kendinize başka uğraşlar bulup, onu yok sayıp, mutlu olduğunuzda "Demek ki hiç değerim kalmamış, hayatından eksilmem bir şey değiştirmemiş, hayatına mutlu mesut devam ediyor" mesajı verirsiniz zaten.

seni aradığında telefonu açma, 3 çalıştan sonra meşgule at.
2 dk sonra da kendisine mesaj at, erkek arkadaşımın yanındayım, beni araman doğru değil bi daha aramazsan sevinirim yaz geç

Back
X