- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
Ben sizin konunuzu hatırlıyorum.. evin her yeri kan olmuştu..Merhaba,
Bir seferde kendim adina mutlu bir haber vermek istedim. Insallah yasak degildir. :) 7 aylik evliyim esim alkole inanilmaz duskundu. Cok zor zamanlar gecirdim evde ceyizim kalmamisti eski konularima bakarsaniz en son o olay bende herseyi kopartmisti. Ya kendisine ceki duzen vermesi gerektigini ya da severken isteyeme istemeye bosanacagimi soyledim. O gun beni yalniz birakmamistiniz insallah hepiniz cok mutlu olun. O gunu unutamam evde cinayet islenmis gibiydi. Cok sukur psikiyatriden randevu aldi suan ilac kullaniyor. Alkol bagimliligini kabul etti. Alkol disinda bir sorunumuz yoktu cok sukur. Haftalar oldu diyebilirim alkol evimize girmiyor. Eger sosyal icici olsaydi sesimi cikartmazdim cunku arkadas ortaminda kirk yilin basinda bende 1 bardak icerim ama esiminki cok fena birseydi. Ara sira ataklari oluyor yine nolur diyor alalim 1 saat telefonu kapatamadigim oluyor uretimde bir yere saklanip nolur tesekkur edeceksin bana biraz daha sabret cok zorlandigimiz noktalarda oluyor fakat sonrasinda kendisine gelince tesekkur ediyor. Hafta sonu balik yaptik dedim aha bu sefer raki alacak kesin ben sok kola aldi. Eskiden ilk sevgili oldugumuz zamanlarda nisanlilik donemimizde herkes bana gozde guzellestin sen derdi. Askin insani guzellestirdigine inanirim bende. Artik oyle bir psikolojiye girmistim ki surekli agliyorum adam evde icip icip uyuyor. Ve bu ruh halime cevreme de yansiyordu. Cok sukur suan sanki yeniden cicek aciyorum. Hepinize tekrardan tesekkur ederim. :kalp
Kötü günleriniz tamamen geçer ve güzel bir evliliğiniz olur umarım :) sizin adınıza eşinizin adına öyle bir karar aldığın için çok mutlu oldum.. inşallah istikrarlı bir şekilde devam eder :)
Ama mutlaka sürekli takip gerektirir..