Teşekküre gelen hödük.

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Kızlar işimden hariç hobi olarak uğraştığım başka bir iş daha var. Gönüllüyüm. Bir grubuz ve ne kadar severek yaptığımı hepsi biliyor ama internet üzerinden. Aralarında tanımadıklarım da var. Geçenlerde bir tanesi, hiç konuşmuşluğum yoktu, durduk yere yazdı, biraz konuştuk. O bahsettiğim yerde maaşlı çalışan. Benim o işi sevdiğimi bildiği için bir işini bana verdi. Bende hevesli hevesli saatlerimi harcadım. Gözlerim kulaklarım yoruldu uykusuz kaldım filan ama başarıyla teslim ettim. Teşekkür etmek için ziyarete gelmek istediğini söyledi. Ben de buyur ettim. Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya hani Adam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi. İstemem sağ olun dedim ama şoklardayım Bir güzel yedi içti gitti. Gittikten sonra sürekli benimle iletişime geçmeye çalıştı. Ben resmi durdukça yazıyor da yazıyor. Yemek ısmarlamak istediğini söyledi. İşimi severek yaptığımı bana şahsi bir borcu olmadığını söyleyip resti çektim. Daha sonra da yazdıklarına cevap vermeyince vazgeçti. Burcu ne mi dersiniz? İkizler. Boşandığım adiyle aynı.

3 yil sonra gelen edit: o zamanlar bosandigim sahsa karsi nefretim vardi siz ikizlerleri kirdiysam affola yaşim kucuktu olgunlastim artik :) bu arada şahıs evlenmiş birinin başını yakmış

Son düzenleme:
tam hödükmüş ama. pogaçayı 1 tanemi almış.birde sizin yanınıza birlikte kahvaltı için gelip sadece kendimi yapıyor. ay ne saçma o yesin sen bak. görgüzülükte bir yere kadar canım.

ne cins insanmış ya, verebilirim diyo bi de he

Son düzenleme:
Karşısınızda öylece yiyip içti mi?
Siz de bir kupa çay alıp geçseydiniz, ona çay vermeseydiniz

Son düzenleme:
İkizler! Burçlarla insan analizi zor. Nice ikizler
burcu var eminim hepsi aynı değildir. Lakin bir ikizler
burcu erkeği görsem yolumu değiştiririm. O derece yani.
Sabah ayrı akşam ayrı ruh hali. Bir adet ikizler burcu da bende
vardı. Sırf ömür torpisi. Artık yok çok şükür olsun

ayıymış tam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaa 2 tane aliverememis mi pogaca cins mi ne .
Yemek ismarlayacagim demis bu sefer de kendine soyler siz karsisinda o yerken izlersiniz .
Ne tuhaf insanlar var . Hem size yaziyor hem 1 liralik pogacayi alamamis

Bi şey sorucam internet üzerinden nasıl ücretli bir iş yaptınız benimde ihtiyacım var acaba rica etsem söyleyebilir misiniz

Adam cok ayip etmis cidden ama burcuma laf ettirmemm! valla benim tanidigim ikizler erkekleri cok kibar ve zeki insanlardi. sıkıntı adamin kendisinde bence

valla kızlar ya şok oldum bakakaldım öyle aynen yemek ısmarlasa karşımda yerdi. acayip tiksinmiş vaziyetteym. bu arada soran arkadaşım işim ücretli değil gönüllü :)

Offf o ne ya tam bir hodukmus :) ilk defa boyle bisey duydum valla.bide yemege mi davet ediyor sizi arkasindan.herhalde o iyice karnini doyurcak hesabi size odetecek :))) komik ve cok cok itici.bende ikizler burcuyum ama asla boyle huylarim olmadi.elim cok aciktir hatta buyuzden bazen kaybetmisimdir okadar yani galiba ikizler burcu erkegi hoduk oluyormus

evet sanırım erkeklerinde bir sıkıntı var evlendiğim kişi de böyleydi. eve bir iki terlik alıp bırakır mısın demiştim, terliği kız tarafı yapar demişti bu da poğaçanın yarısını veriyor işte

Canım o ikizler değil, öküzler burcuymuş

kesinlikle doğru

öküzler burcu

Tek poğaça Ne desem bilemedim.Çayını da cebinden çıkarsaymış

onu ben ısmarladım :))) hadi bi çay daha getir filan dedi böyle çok garip biriydi

Son düzenleme:
Burcumun erkeklerinden uzak durmak lazim ama o pogaca olayinin ikizler olmakla cidden alakasi yok. Direk mallik cunku.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim esim de ikizler. Ama hic tanimlandigi gibi dengesizlikleri yok. Aksine o beni dengeler her zaman (balik) Konu sahibi arkadas malesef böyle insanlar var. Uzulmeyin tavriniz gayet yerinde.

heralde bana hep böyleleri denk geliyor.. Sonra gittim kendime yemek ısmarladım sinirimden

hem kahvalti yapalim dedi hende tek pogacaylami geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…