Teşekküre gelen hödük.

bu hödüklüğüde aşmış. buna literatürde geçerli bir kelime bulunamamış henüz

Son düzenleme:
ayy kahkaha attım resmen kamera şakası canım bu.gene nezaketini bozmamışsın ben kafadan aşağı çay boşaltır kuru kuru gitmez o derdim

Her ikizler ayni degil kesinlikle :)

Bir arkadasi da muhendis biri tanismak icin yemege cikarmis sonra da tek soyleyelim ikimiz yiyelim demis. Bu o cinsten sanirim. Ya dusuncesiz ya da cimri. Ikisi de cekilmez sen ince dusuncelisin.

Bir arkadasi da muhendis biri tanismak icin yemege cikarmis sonra da tek soyleyelim ikimiz yiyelim demis. Bu o cinsten sanirim. Ya dusuncesiz ya da cimri. Ikisi de cekilmez sen ince dusuncelisin.

bizim bi tanıdığa da böyle oldu adam ilk tanışmada kendisine çay ısmarladı kız bakakalmış öyle. bunlar bi tür galiba

ayy kahkaha attım resmen kamera şakası canım bu.gene nezaketini bozmamışsın ben kafadan aşağı çay boşaltır kuru kuru gitmez o derdim

ben uzun süre kendime gelemedim ne kadar nazik davrandıysam artık üst üste yemek teklifi etti hadsiz. çok şükür kurtuldum ama

Biran adam hiç bir şey getirmemiş de kahvaltı hazırlamanızı sizden bekledi sandım ALLAH dan poğaça almış

aaaaaa harbi hödükmüş, ne denir ki. yemeğin batsın hıyar de kapat telefonu

Fikir ve ruhunun kavrama sınırı çok düşükmüş..

Valla bende ikizler burcuyum ama hayatımda yapmadım böyle bir terbiyesizlik
O kişinin aldığı görgüden, terbiyedendir o
Ama cidden öküzmüş

daha neler duyacağız, hadi bi bayanla ilgileniyorsun olabilir de , yemeğe çağıracağın, mesajlar atacağın kadına da bi poğaçayla gidilmez ki..

burca takılmayın ama genellemeler insanları çoğu zaman yanıltır..

evlendiğim şahıs da böyle bir tipti de o yüzden ister istemez genelliyorum. biraz maddiyata fazla düşkün oluyor çevremdeki tüm ikizler erkekleri :)

evlendiğim şahıs da böyle bir tipti de o yüzden ister istemez genelliyorum. biraz maddiyata fazla düşkün oluyor çevremdeki tüm ikizler erkekleri :)

olsun cnm yineden genelleme bence bnm eşimde ikizler maddiyata hiiiiiiç düşkün değil keşke biraz öyle olsa

aaayy çok güldüm yaa..

ama kocamda ıkızler ve ınsanı yemeğe boğan cınsten,eve gelen mısafırın yakasına yapışır,sunuda ye,bunuda ye..

gelenın halıne acırım,bense hıc sevmem ısrarı..bende ıkızlerım

yarisini vereyim demis iste! niye yerin dibine sokup cikardiniz adami

Aynen ben balık eşim ikizler ama dört dörtlük adamdır benim eşim yav :) Bu ikizler burcu hakkındaki olumsuzlukları okudukça acaba diyorum sonradan mi çıkacak acayiplikleri :) 8 aydır evliyim maasallah bana ideal erkek deseler eşimi tarif ederim hiç dengesizliğini de görmedim. Ben de balığın özelliklerini taşımam artık burçlara inanmamam gerekiyor sanırım.
Konu Sahibi arkadaşım adam hakikaten tam hodukmus. Ama arkadaşım başka derdin mi yok ben olsam çok gulerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…