- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
bu hödüklüğüde aşmış. buna literatürde geçerli bir kelime bulunamamış henüzKızlar işimden hariç hobi olarak uğraştığım başka bir iş daha var. Gönüllüyüm. Bir grubuz ve ne kadar severek yaptığımı hepsi biliyor ama internet üzerinden. Aralarında tanımadıklarım da var. Geçenlerde bir tanesi, hiç konuşmuşluğum yoktu, durduk yere yazdı, biraz konuştuk. O bahsettiğim yerde maaşlı çalışan. Benim o işi sevdiğimi bildiği için bir işini bana verdi. Bende hevesli hevesli saatlerimi harcadım. Gözlerim kulaklarım yoruldu uykusuz kaldım filan ama başarıyla teslim ettim. Teşekkür etmek için ziyarete gelmek istediğini söyledi. Ben de buyur ettim. Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya haniAdam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi. İstemem sağ olun dedim ama şoklardayım Bir güzel yedi içti gitti. Gittikten sonra sürekli benimle iletişime geçmeye çalıştı. Ben resmi durdukça yazıyor da yazıyor. Yemek ısmarlamak istediğini söyledi. İşimi severek yaptığımı bana şahsi bir borcu olmadığını söyleyip resti çektim. Daha sonra da yazdıklarına cevap vermeyince vazgeçti. Burcu ne mi dersiniz? İkizler. Boşandığım adiyle aynı. Bunların hepsi mi böyle ucuz oluyor
Kızlar işimden hariç hobi olarak uğraştığım başka bir iş daha var. Gönüllüyüm. Bir grubuz ve ne kadar severek yaptığımı hepsi biliyor ama internet üzerinden. Aralarında tanımadıklarım da var. Geçenlerde bir tanesi, hiç konuşmuşluğum yoktu, durduk yere yazdı, biraz konuştuk. O bahsettiğim yerde maaşlı çalışan. Benim o işi sevdiğimi bildiği için bir işini bana verdi. Bende hevesli hevesli saatlerimi harcadım. Gözlerim kulaklarım yoruldu uykusuz kaldım filan ama başarıyla teslim ettim. Teşekkür etmek için ziyarete gelmek istediğini söyledi. Ben de buyur ettim. Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya haniAdam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi. İstemem sağ olun dedim ama şoklardayım Bir güzel yedi içti gitti. Gittikten sonra sürekli benimle iletişime geçmeye çalıştı. Ben resmi durdukça yazıyor da yazıyor. Yemek ısmarlamak istediğini söyledi. İşimi severek yaptığımı bana şahsi bir borcu olmadığını söyleyip resti çektim. Daha sonra da yazdıklarına cevap vermeyince vazgeçti. Burcu ne mi dersiniz? İkizler. Boşandığım adiyle aynı. Bunların hepsi mi böyle ucuz oluyor
Bir arkadasi da muhendis biri tanismak icin yemege cikarmis sonra da tek soyleyelim ikimiz yiyelim demis. Bu o cinsten sanirim. Ya dusuncesiz ya da cimri. Ikisi de cekilmez sen ince dusuncelisin.
ayy kahkaha attım resmen kamera şakası canım bu.gene nezaketini bozmamışsın ben kafadan aşağı çay boşaltır kuru kuru gitmez o derdim
Kızlar işimden hariç hobi olarak uğraştığım başka bir iş daha var. Gönüllüyüm. Bir grubuz ve ne kadar severek yaptığımı hepsi biliyor ama internet üzerinden. Aralarında tanımadıklarım da var. Geçenlerde bir tanesi, hiç konuşmuşluğum yoktu, durduk yere yazdı, biraz konuştuk. O bahsettiğim yerde maaşlı çalışan. Benim o işi sevdiğimi bildiği için bir işini bana verdi. Bende hevesli hevesli saatlerimi harcadım. Gözlerim kulaklarım yoruldu uykusuz kaldım filan ama başarıyla teslim ettim. Teşekkür etmek için ziyarete gelmek istediğini söyledi. Ben de buyur ettim. Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya haniAdam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi. İstemem sağ olun dedim ama şoklardayım Bir güzel yedi içti gitti. Gittikten sonra sürekli benimle iletişime geçmeye çalıştı. Ben resmi durdukça yazıyor da yazıyor. Yemek ısmarlamak istediğini söyledi. İşimi severek yaptığımı bana şahsi bir borcu olmadığını söyleyip resti çektim. Daha sonra da yazdıklarına cevap vermeyince vazgeçti. Burcu ne mi dersiniz? İkizler. Boşandığım adiyle aynı. Bunların hepsi mi böyle ucuz oluyor
Biran adam hiç bir şey getirmemiş de kahvaltı hazırlamanızı sizden bekledi sandımALLAH dan poğaça almış
daha neler duyacağız, hadi bi bayanla ilgileniyorsun olabilir de , yemeğe çağıracağın, mesajlar atacağın kadına da bi poğaçayla gidilmez ki..
burca takılmayın ama genellemeler insanları çoğu zaman yanıltır..
evlendiğim şahıs da böyle bir tipti de o yüzden ister istemez genelliyorum. biraz maddiyata fazla düşkün oluyor çevremdeki tüm ikizler erkekleri :)
Aynen ben balık eşim ikizler ama dört dörtlük adamdır benim eşim yav :) Bu ikizler burcu hakkındaki olumsuzlukları okudukça acaba diyorum sonradan mi çıkacak acayiplikleri :) 8 aydır evliyim maasallah bana ideal erkek deseler eşimi tarif ederim hiç dengesizliğini de görmedim. Ben de balığın özelliklerini taşımam artık burçlara inanmamam gerekiyor sanırım.Benim esim de ikizler. Ama hic tanimlandigi gibi dengesizlikleri yok. Aksine o beni dengeler her zaman (balik) Konu sahibi arkadas malesef böyle insanlar var. Uzulmeyin tavriniz gayet yerinde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heee belkı onun ısırdığı yerden kendı ısırıp öpüşmüş olmayı planladı..yarisini vereyim demis iste! niye yerin dibine sokup cikardiniz adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?