- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
aynenAynen ben balık eşim ikizler ama dört dörtlük adamdır benim eşim yav :) Bu ikizler burcu hakkındaki olumsuzlukları okudukça acaba diyorum sonradan mi çıkacak acayiplikleri :) 8 aydır evliyim maasallah bana ideal erkek deseler eşimi tarif ederim hiç dengesizliğini de görmedim. Ben de balığın özelliklerini taşımam artık burçlara inanmamam gerekiyor sanırım.
Konu Sahibi arkadaşım adam hakikaten tam hodukmus. Ama arkadaşım başka derdin mi yok ben olsam çok gulerdim
Ailemle yaşarken bizim mahalleden birisi görüşmek istemişti. Çocuk askerdi maaşı iyiydi. Neyse buluştuk çay içtik ne dese beğenirsin bozuk paralarımızı birlestirelim görüştüğümüz sürece tüm hesapları böyle odeyelimaynenhatırlar hatırlar gülerdim ahahaha
Bunlarin hepsi mi ucuz oluyor derken?? Ikizler burclular ucuz degildir hanimefendi, ucuzlari sizi buluyor demek ki.Kızlar işimden hariç hobi olarak uğraştığım başka bir iş daha var. Gönüllüyüm. Bir grubuz ve ne kadar severek yaptığımı hepsi biliyor ama internet üzerinden. Aralarında tanımadıklarım da var. Geçenlerde bir tanesi, hiç konuşmuşluğum yoktu, durduk yere yazdı, biraz konuştuk. O bahsettiğim yerde maaşlı çalışan. Benim o işi sevdiğimi bildiği için bir işini bana verdi. Bende hevesli hevesli saatlerimi harcadım. Gözlerim kulaklarım yoruldu uykusuz kaldım filan ama başarıyla teslim ettim. Teşekkür etmek için ziyarete gelmek istediğini söyledi. Ben de buyur ettim. Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya haniAdam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi. İstemem sağ olun dedim ama şoklardayım Bir güzel yedi içti gitti. Gittikten sonra sürekli benimle iletişime geçmeye çalıştı. Ben resmi durdukça yazıyor da yazıyor. Yemek ısmarlamak istediğini söyledi. İşimi severek yaptığımı bana şahsi bir borcu olmadığını söyleyip resti çektim. Daha sonra da yazdıklarına cevap vermeyince vazgeçti. Burcu ne mi dersiniz? İkizler. Boşandığım adiyle aynı. Bunların hepsi mi böyle ucuz oluyor
Ahahaha benim de vaaaar böyle anımAilemle yaşarken bizim mahalleden birisi görüşmek istemişti. Çocuk askerdi maaşı iyiydi. Neyse buluştuk çay içtik ne dese beğenirsin bozuk paralarımızı birlestirelim görüştüğümüz sürece tüm hesapları böyle odeyelimBen bunu her yerde anlatır anlatır gülerim mesela
Hahhahah amaniinnnn sen iyi uykusuzlukla yirtmissin ben oyle biriyle gorussem kafayı yerdim herhaldeAhahaha benim de vaaaar böyle anım
ben biraz tırsak bir insanım da böyle karanlıktan filan korkarım
bir keresinde bir çocukla yeni görüşmeye başladık işte gecenin bir saati mesajlaşıyoruz gece kulağıma cinler fısıldıyor demiştibir deee sana cinlerimi gönderirim ders çalışmazsan demişti sonra nasıl iletişimimi keseceğimi şaşırmıştım çocuktan kaçtım resmen topukla arclizzie dedim ahahaha
kaç gün de uyuyamamıştm üstüne
trajikomik bi olay gerçekten.. üzülerek güldüm istemeden. ne garip insanlar var yahu..Kızlar işimden hariç hobi olarak uğraştığım başka bir iş daha var. Gönüllüyüm. Bir grubuz ve ne kadar severek yaptığımı hepsi biliyor ama internet üzerinden. Aralarında tanımadıklarım da var. Geçenlerde bir tanesi, hiç konuşmuşluğum yoktu, durduk yere yazdı, biraz konuştuk. O bahsettiğim yerde maaşlı çalışan. Benim o işi sevdiğimi bildiği için bir işini bana verdi. Bende hevesli hevesli saatlerimi harcadım. Gözlerim kulaklarım yoruldu uykusuz kaldım filan ama başarıyla teslim ettim. Teşekkür etmek için ziyarete gelmek istediğini söyledi. Ben de buyur ettim. Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya haniAdam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi. İstemem sağ olun dedim ama şoklardayım Bir güzel yedi içti gitti. Gittikten sonra sürekli benimle iletişime geçmeye çalıştı. Ben resmi durdukça yazıyor da yazıyor. Yemek ısmarlamak istediğini söyledi. İşimi severek yaptığımı bana şahsi bir borcu olmadığını söyleyip resti çektim. Daha sonra da yazdıklarına cevap vermeyince vazgeçti. Burcu ne mi dersiniz? İkizler. Boşandığım adiyle aynı. Bunların hepsi mi böyle ucuz oluyor
harikasınız ya hahahahhah :))))Canım o ikizler değil, öküzler burcuymuş
Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya hani Adam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi.
Konu hortlatmak yasak sanirim ama eskileri karistirirken buna koptum tekrardanmoralim de bozuk iyi geldi. 10 yil gulunebilesi var bu konunun lutfen kizmayin yoneticiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?