Teşekkürler Sevdiğim Erkek Olduğun Için

canım nurum eminim allah bu güzel yüreğine göre o teşekkürleri hakeden insanı çıkartacak bir gün karşına
herşey dilediğince olsun canimom benima.s.

angel halde mutluluğun daim olsun ve bir ömür boyu sürsün inşallah
ne mutlu sana onu bulmuşsun ve ne mutlu ona seni bulmuş :)

eşime çok teşekküğr ederim bana yaptığı onca şeyden sonr beni daha güçlü bir kadın yaptığı için

ben de eşime teşekkür ederim evlilik yıldönümümüzü ütü yaparak geçirmeme vesile olduğu için,sonsuz teşekkürler:içelim:

avcı
esyn
kızlar süpersiniz teşekkürlerinize bayıldım:Roflol::Roflol:
aman böyle teşekkürleride hakediyolar işte bizimkiler na yapıcaz :uhm:
siz galiba dertlisiniz paylşmak isterseniz burda kırıldım sana sevdiğim başlığı altında bir köşe daha var orayada beklerim sizi :teselli:a.s.

Aşkımm...hayatımın anlamı...bana hep aynı pırıltılı gözlerle baktığın için, aşık olduğum kokunu benden esirgemediğin için, hayatımın en güzel ellerini saatlerce tutmamı sağladığın için...yüreğime koyduğun bu kocaman eşsiz aşk için çok teşekkür ederim...nişanlım ve inşallah 78 gün sonra kocamm...iyi ki varsın tatlişkom...

Uykusuz kalacağını ve sabahlayacağını bilerek,işlerini gece 12'den sonraya bırakıp,haftasonu benle dışarda beraber olup beni gezdirdiğin için,zaman ayırdığın için ve sıkıntılarını belli etmediğin için teşekkürler.

Ağzından seni seviyorum kelimesini ve aşkım kelimesi eksik etmediğin için,yemeklerimi yiyince her zaman eline sağlık dediğin için teşekkürler.

geceleri uykunun ortasında uyanıp, seni seviyorum diyip öptüğün için çokkk teşekkür ederim:)

artık yanımda olamasanda tıpkı masallardaki gibi karşıma çıkıp bana hayatta aşkın varolduğunu gösterdiğin ve 4 ay gibi kısa bir sürede 40 yıl gibi dolu dolu yaşattığın için,bana en ufak br kırgınlık yaşatmayıp başına taç ettiğin için,hala seni düşündüğümde yüzüme kocaman hüzünlü bir gülümseme yerleştirdiğin için ve en önemlisi hiç unutamayacağım çok özel birini tanıma fırsatını verdiğin için sana çok teşekkür ederim...

yanımda olmasanda her gece aynı rüyada her gece aynı yıldızda buluştuğumuzu biliyorum...

bende sana bu konuya değindiğin için teşekkür etmek isterim.Eşimle ilgili düşüncem ise tekrar dünyaya gelsem tekrar eşimle evlenirdim heralde.

en üzgün olduğum anlarda beni anlayıp teselli ettiğin için teşekkür ederim

konuşmadan bile beni anlayıp beynimi okuduğun için teşekkür ederim

benim seni sevdiğimden daha çok beni sevdiğin için teşekkür ederim

bana kusursuzsun dediğin için teşekkür ederim

hayatıma anlam kattğın için teşekkür ederim bitanesim ..

sergüm sanada teşekkürler canım 10 dakikadır beni uzaklara daldırıp aşkısımın aramasını beklerken onu ne kadar çok sevdiğimi düşünmeme sebeb olduğun için

Bu kadar olumsuzluga ragmen hala senin acem kızın oldugum için,
beni bekledigin ve sevdigin için teşekkürler kara gözlüm sçs

sergüm sanada teşekkürler canım 10 dakikadır beni uzaklara daldırıp aşkısımın aramasını beklerken onu ne kadar çok sevdiğimi düşünmeme sebeb olduğun için

pamukum şekerim böyle güzellikleri duyduğum ve aşkın sevginin değerini bilen sizler gibi arkadaşları gördükçe çok mutlu oluyorum aşk-ı muhabbetiniz bir ömür boyu devam etsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…