Teşekkürler Sevdiğim Erkek Olduğun Için

nixe , ben bu yazıları okuyunca çok mutlu oluyorum
çünkü bedelsiz sevgilere şahit oluyorum ne güzel hala kaybedilmemiş diye seviniyorum bazı değerlerin,
sevginiz, mutluluğunuz, güzellikleriniz ,bağlılığınız hep devam etsin bu dünyada ve diğer dünyadaa.s.
bende sana bu konuya değindiğin için teşekkür etmek isterim.Eşimle ilgili düşüncem ise tekrar dünyaya gelsem tekrar eşimle evlenirdim heralde.

dimağcım dile ne kolay geliyo 8 yıl beklemek demek kimbilir ne özlemlerle ne sıkıntılarla geçti değilmi ve bu sabrın mükafatını alabilmeniz kuzucuğunuzu sevebilmeniz ne büyük ödül
dilerim mutluluğunuz hiç eksilmeden artarak devam eder bir ömür ben teşekkür ederim paylaştığın içina.s.

Aşkımmm,pambığına tost yapıp çantama koyduğun için teşekkürler,ellerine sağlık

Bende Son Iki Sevgilime Acaba Ben Neden Aldatiliyorum Yoksa Aptal Bir Kadin Miyim Diye Dusundurdukleri Icin Tesekkur Ediyorum.

selinnss bacımm süpersin koptum resmen:Roflol:
şimdiye kadar duyduğum en ilginç teşekkürdü
paylaştığın için bende sana teşekkür ediyorumma.s.
Bende Son Iki Sevgilime Acaba Ben Neden Aldatiliyorum Yoksa Aptal Bir Kadin Miyim Diye Dusundurdukleri Icin Tesekkur Ediyorum.

:1no2:teşekkür ediyorum sana mutluluk diliyorum evliliğinde yalandanda olsa beni dinlediğin için :teselli: :1shok:

:1shok:white angelim :1shok:
ben hiç bişi anlamadım :1shok:
yalandanda olsa benmi deinledim :1shok:
ne zaman dinledim:1shok:
neyin teşekkürü açıklarsan sevinirim:1shok:
:1no2:teşekkür ediyorum sana mutluluk diliyorum evliliğinde yalandanda olsa beni dinlediğin için :teselli: :1shok:

şimdi yazacağım teşekkürler bu başlığı açmamda esin kaynağı olan TEŞEKKÜRLER SEVDİĞİM ERKEK OLDUĞUN İÇİN isimli kitapdan alınmıştır:

''ben''i ''biz'' olarak değiştirdiğin için teşekkürler..
şemsiyeni kapatıp benimle birlikte su birikintileri üstünden sıçrayarak ''singin in the rain''i söylediğin için teşekkürler..
''anneler günü'' nde anneme teşekkür eden bir kart gönderdiğin için teşekkürler..
yaz geceleri kumsalda beni öperken adeta bir havai fişek gösterisi izlettiğin için teşekkürler..
sana ihtiyacım olduğunu ben sana söylemeden hissettiğin için teşekkürler..
düğünde fotoğrafçıyı 416. kere ''çekiyorum'' dediğinde kemerinle dövmediğin için teşkkürler..
hiç bir masraftan kaçınmayıp her istediğimizi yiyip içip tümünü yatakta geçirdiğimiz balayı için teşekkürler..
ilk öpücüğümüzün yıldönümünü hiç unutmadığın ve daima kutladığın için teşekkürler..
yeni bir elbise giydiğimde '' kaç para verdin'' yerine ''çok yakışmış'' dediğin için teşekkürler..
koluna ''anneciğim '' dövmesi yaptırmadığın için teşekkürler..
bütün hayatın booyunca beni beklediğin için teşekkürler...

kitabın yazarı:
scoot mathews ve tamara nıkuradse

bunun gibi pek çok teşekkür var kitapta, umarım bu teşekkürler bizlerin hayatındada hep olur:))

canımcım kocacığım :asigim:
ya geçen gün ağzımdan sana karşı kötü bir söz çıktı şimdi bana kırgınsın biliyorum ama barışma teklifime sıcak baktığın için teşekkür ederim :1hug:

bu arada benden istediğin o sözü bir kağıda yazıp bu benim dememi ve altına imzamı atmamı istedinya öff bu beni çok kastı ne yapsam acaba??benneyaptımki

ikizlerimin babası olduğun için herzaman yanımda olduğun bana destek olduğun için teşekkürler.benim kaprislerimden bıkmadığın için ve herzaman bana karşı dürüst olduğun için teşekkürler aşkım ii ki seni tanımışım ve evlenmişim teşekkürler aşkım bana mutluluğu yaşattığın için

canım kocacım tanıştığım ilk günden beri keşke yerine iyiki dedirttiğin ve hiç pişman etmediğin için hiç birzaman küs yatmadığımız için barışma çabaların için ailenin yanında hep beni koruyup kolladığın için her zaman nereye gittiğini nezaman geleceğini söylediğin için gece korktuğumda bilinçsizcede yapsan bana dua okuduğun için herzaman bana güldüğün için herşeyi benle yaşadığın için.bu kadar iyi niyetli olduğun için iyiki iyiki tanımışım seni bitanem benim çok teşekkürler herşey için hayatıma kattığın anlam için seni çok seviyorum

İLERDE KOCAM OLUCAK DANAYA TŞK EDİM BARİ jeyyar :Roflol: (peşin tşk :)))

3 yıldır sen bana mutlulukların en güzelini tattırdın..hayatıma girdiğin güne hep şükrediyorum biliyo musun?bu zamana kadar beni hep çok sevdin hep gözünden sakındın kıyamadın hiç herşeyden korumaya çalıştın ve benim tüm kahrımı çektin..sen benim başıma gelen en güzel şeysin yaşattıkların ve yaşatacağın bi ömür için çok teşekkür ederim herşeyim..

durun bıde ben sevdıgım, tek askım ,canımın ıcı olan askıma tesekkur edeyım benı sevdıgı ıcın,benı cok ıyı anladıgı ıcın,hep yanımda oldugu ıcın,yanı kısaca yaptıgı tum guzellıkler ıcın tesekkurler............... BENIM TEK SEVDIM SENSIN ASKIM SEN BENIM BIRICIK ASKIMSIN YAAAAAAAAAAA................

Sevgilim,herseyim seni öncelikle tebrik ederim beni sectigin icin,zira bu konuda senden sanslisini göremiyorum :) Ama sunu söylemeliyimki ben senden kat kat daha sansliyim, iyi ki hayatima girmissin ve hala hayatimdasin, seninle belkide gencligimin en güzel günlerini senelerini yasiyorum,bunun farkindayim. sen arkama döndügümde hic bir zaman pismanlik duymayacagim seysin, herseyimsin! Senden baskasi beni cekebilir miydi,böylesine sevebilir miydi bilmiyorum,bilemiyorum,bilmek istemiyorum:) $u hayatta bildigim tek sey,sen bana aitsin ben sana aidim.. Ya$attigin güzellikler icin sana te$ekkür ederim sevdigim..

benim nazımı şımaraıklığımı çektiğin için teşekkür ederim aşkım

kızlar aşklarınızın bir ömür boyu sürmesini diliyorum ,
allah nazarlardan saklasın cümlemizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…