• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkürler Sevdiğim Erkek Olduğun Için

BenSergu

SATRAB
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
1.843
84
643
Ankara
Uzun yada kısa beraberliğiniz boyunca birbirinize verdiğiniz aşk, destek, anlayış ve daha bir çok şey için teşekkür etmek istermisiniz yanınızdaki erkeğe ...
İşte burası sizin için arkadaşlar...
Ben 15 yıllık evliliğim boyunca pek çok teşekkür ettim eşime bunların bir kaçını yazıyorum, umarım sizinde teşekkürlerinizi yazmanıza ilham verir.
Sevgi sözcükleriniz burayı daha da anlamlı kılacaktır..
Size aşk, mutluluk ve rastlantı dilerim...:1closedeyes:

öncelikle mutlu olduğun için bende mutlu oldum.bak öpesim geldi seni yinesengözlerimebaksanaba.s.bende eşime teşekkür ediyorum,beni çok sevdiği için,ve aşkıma sahip çıktığı için.5 sene için kaç kere teşekkür etmem lasım acaba bilmiyorum.sadece çoooooooooook teşekkür ediyorum.senide tekrar öpüyoruma.s.:Roflol::Roflol::Roflol:

yasmayı unutmuşum bide onu çooooook seviyorum çoooooooooook.konuyu açtığın için seni bi daha öpüyoma.s.

Beni fark ettiğin ve bunun ilk görüşte aşk olduğuna inandığın için teşekkürler
Kafama sopayla vurup ,beni saçlarımdan mağarana sürüklemek yerine bir randevu istediğin için teşekkürler
Nikaha vaktinde geldiğin ve akşamdan kalma olmadığın için teşekkürler
Beni sevmeye saymaya ve sözümü dinlemeye yemin ettiğin için teşekkürler(zaman içinde aşınmış olsada)
Ağlamayayım diye şaklabanlıklar yaptığın için teşekkürler.
Saçlarımın beyaz tellerini sevdiğin için teşekkürler.

DEVAMI GELECEK.BEKLEYİNİZ

Canım,bizimle paylaştığın ve verilen değere değer verdiğin için,bende sana teşekkür edeyimmi...

ama kızlar bana değil eşinize yada sevdiğiniz erkeğe teşekkür edeceksiniz ee hadi ama bekliyorum
eminim birşeyler ona teşekkür etmenizi gerektiriyordur yazın onları buraya yazalım ve teşekkürlerimizi sunalım onlara:asigim:

madem ısrar ettin yazim bari.ben eşime bana: ben sana aşık bi insanım dediği için,gözlerime bakıpta dünyadaki en güzel yeşil senin gözlerin dediği için,doğum günlerimi hiç unutmadığı için,ben ağlayınca bana sarılıp,ağladığım şeyi unutturduğu için,en önemliside beni 5 sene beklediği için teşekkür ediyorum.(aksi durumları hiç demiyom:1closedeyes:):asigim::asigim::asigim:

BANA KIZDIĞINDA, SENİ DİNLEMEDİĞİM DE, BAŞININ ETİNİ YİYİP DURDUĞUMDA HEP BENİ SEVDİĞİN BANA SADIK KALDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER....:asigim:

ortada hiç bir neden yokken tv seyrederken mesela bana gülümseyip el salladığın ve ben el sallamayınca dudak büktüğün için teşekkürler:asigim:
annenin yemek tariflerini yaptığımda anneminkinden bile güzel olmuş dediğin için teşekkürler:asigim:
kendimi yorgun hissettiğimde bana sıcak nefis bir kahve yapıp ikram ettiğin için teşekkürler:asigim:

.......................devam edecek:asigim:

dimağcım seni çok iyi anlıyorum zaten başka bir köşe daha açıcam teşekkürleri geri alma yada içimden teşekkür etmek gelmiyo diyee sanırım orayada yazacak pek çok şey bulucazyerimseniben
bende eşime bana sabırla davrandığı için teşekkür edeyim bari...
ama bu sabah kavgamız oldu hiç canım istemiyor teşekkür etmeyi şuan da sergücüm :1no2:

canım nişanlım beni sabırla beklediğin için beni anladığın için beni kırmadığın için bana yanlışlarımı gösterdiğin için bana değer verdiğin için çooookkkk teşekkür ederim bitanemm seni çok seviyorum.

dimağcım seni çok iyi anlıyorum zaten başka bir köşe daha açıcam teşekkürleri geri alma yada içimden teşekkür etmek gelmiyo diyee sanırım orayada yazacak pek çok şey bulucazyerimseniben

sergüüm dört gözle bekliyom o dediğin yeri..a.s.

bonuscuğum bu konuda yoğun istek var bu konunun alternatifi bir konu açacağım yakında orayada beklerim...a.s.

karabiberim allah mutluluğunu daim etsin canım bir yastıkta kocayın inşallaha.s.
şimdiden tebrik ediyorum seni :1hug:
kem gözlere şiş cicişimm:nazar:

öncelikle bana aşık olduğun için herkezin evlenme ondan koca olmaz çalışmaz demesine rağmen sen yüzümü kara çıkartmadığın için sırf ben üzülmiyim diye annemin yaptığı ağır eleştirilere sesini çıkartmadığın için annenle aramda denge kurduğun için üzgün olduğum zaman benimle saatlerce uğraşıp beni neşelendirdiğin için sürekli öğütler verip bir dost gibi beni dinlediğin için bana karşı cimri olmadığın için kendi vereceğim kararlara karışmadığın ve sen bilirsin dediğin için hayatımda olduğun için çok sonsuz teşekkürler seni seviyorum

Çok hoş bir başlık açmışsınız...

Cidden birileri, birilerini sürekli aldatırken ve cehennem azabını onlara dünyada yaşatırken, sizin size iyi davranan sevgilinizin/eşinizin değerini bilmeniz ve ona teşekkür etmeniz çok hoş...

Ben de iyi eşlerden Allah razı olsun diyorum.

Çok duygulandım.senağlama

Bende Teşekkür ediyorum. Ama kime Neden Bilmiyorum. Henüz Yoksun Hayatımda. Ve Ben Varolduğun Günü Hayal Ederek Sana Peşinen Teşekkür Ediyorum. İstediğim Tüm güzellikleri Bana Yaşattığını Hayal ederek. Umarım Bir Gün Gerçekten sana Teşekkür Edebilirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X