Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sana bu konuya değindiğin için teşekkür etmek isterim.Eşimle ilgili düşüncem ise tekrar dünyaya gelsem tekrar eşimle evlenirdim heralde.
dimağcım dile ne kolay geliyo 8 yıl beklemek demek kimbilir ne özlemlerle ne sıkıntılarla geçti değilmi ve bu sabrın mükafatını alabilmeniz kuzucuğunuzu sevebilmeniz ne büyük ödülsekiz yıllık uzun bir bekleyiş yaşadık ve bunca sene içinde gözlerin benden başkasını görmediği için teşekkürler
ve nihayet evliyiz zor bir hamilelik yaşadımbu dönemde benimle birlikte bu sıkıntıları yaşadığın için teşekkürler
beni, kızımızı,evimizi değerli bulduğun ve herşeyden üstün tuttuğun için teşekkürler
sergücüm sana da teşekkürler,bunlar şuan da aklıma gelenler
pamukum şekerim böyle güzellikleri duyduğum ve aşkın sevginin değerini bilen sizler gibi arkadaşları gördükçe çok mutlu oluyorum aşk-ı muhabbetiniz bir ömür boyu devam etsin a.s.
Bende Son Iki Sevgilime Acaba Ben Neden Aldatiliyorum Yoksa Aptal Bir Kadin Miyim Diye Dusundurdukleri Icin Tesekkur Ediyorum.
:1no2:teşekkür ediyorum sana mutluluk diliyorum evliliğinde yalandanda olsa beni dinlediğin için :teselli: :1shok: