Tesettür Abiye aranıyor.

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.422
Mayıstaki düğün için tesettür abiye istiyorum.
36 38 bedenim. modeli beğenmem önemli. Aşağıya bir kaç model ekledim. Bolerolu modelleri hiç sevmem.

Teşekkür ederim şimdiden :KK23:

Eklentiler

• a1.jpg
    a1.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 834
  • a2.jpg
    a2.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 764
yakının düğünelbiseyi beğendim ama çok net değilki resimler.

mayıs 24te düğün. beden boy kaçtı. haberleşelim :)

elbise benim değil,linkteki arkadaşın o da 38 bedenmiş..ona sorun net resim atar belki..fiyatı da piyasaya göre uygun bence

ben şuan 40 bedenim o zamana kadar biraz zayıflarsam benim de niyetim var..

elbise benim değil,linkteki arkadaşın o da 38 bedenmiş..ona sorun net resim atar belki..fiyatı da piyasaya göre uygun bence

ben şuan 40 bedenim o zamana kadar biraz zayıflarsam benim de niyetim var..

elbisenin sizin olmadığını biliyorum.
şu anlamda haberleşelim dedim, başka birşeyler bulursanız banada haber verirsiniz anlamında dedim.

elbisenin sizin olmadığını biliyorum.
şu anlamda haberleşelim dedim, başka birşeyler bulursanız banada haber verirsiniz anlamında dedim.

ay pardon anlayamadım..
haberleşelim inşallah..
aslında benim de sade bir elbisem var yakınımızın düğününde giydim,satmaya pek kıyamıyorum ama yakın zamanda kararımı değiştirirsem yazarım..:KK66:

ay pardon anlayamadım..
haberleşelim inşallah..
aslında benim de sade bir elbisem var yakınımızın düğününde giydim,satmaya pek kıyamıyorum ama yakın zamanda kararımı değiştirirsem yazarım..:KK66:

çok merak ettim.fotosunu görsem :) tamam satmazsınız :)

site ismi mi yasak aceba sitenin adını değiştirmişler bi arkadaş modanisa nın adını verince mahzur olmaz sanmıştmmm:KK43:

Canım bende iki tane abiye war birini iki yada 3 kez giydim birini sadece nişanımda gydim. Nişanımda gydiğim mercan rengi balık model bi elbise. İStersen düşünürsen resim atabilirim..

X