hfceren şanslımıyım neeee:)) Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2011 956 20 118 19 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hfceren #1 :18:kıslar aranızda kahramanmaraşlı olan varsa veya orda oturan bana yardım etsin lütfen..k.maraşa gelin olucam insallah.bildiğiniz tesettür gelin başı ve makjaı yapan biyer biliyomusunuz???
:18:kıslar aranızda kahramanmaraşlı olan varsa veya orda oturan bana yardım etsin lütfen..k.maraşa gelin olucam insallah.bildiğiniz tesettür gelin başı ve makjaı yapan biyer biliyomusunuz???
S smyyddd Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2010 3 0 36 Ankara 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hfceren #2 merhaba düğününüz oldumu acabaa? benimde ocak ayında k.maraşta düğünüm olacak bende kuaför arıyorum.Siz nereye gittiniz memnun kaldınızmı??
merhaba düğününüz oldumu acabaa? benimde ocak ayında k.maraşta düğünüm olacak bende kuaför arıyorum.Siz nereye gittiniz memnun kaldınızmı??
hfceren şanslımıyım neeee:)) Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2011 956 20 118 30 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hfceren #3 smyyddd .!.: merhaba düğününüz oldumu acabaa? benimde ocak ayında k.maraşta düğünüm olacak bende kuaför arıyorum.Siz nereye gittiniz memnun kaldınızmı?? Genişletmek için tıkla... yok canım benım agustosda olacak sen ayarladınmı?peki
smyyddd .!.: merhaba düğününüz oldumu acabaa? benimde ocak ayında k.maraşta düğünüm olacak bende kuaför arıyorum.Siz nereye gittiniz memnun kaldınızmı?? Genişletmek için tıkla... yok canım benım agustosda olacak sen ayarladınmı?peki