Tansel34 canım yeni kapanıyorsan şal bağlaya bilirsin çok hoş şallar var..üstelik eşarptan daha kolayu şekil alıyor bir süre alışana kadar böyle idare edebilirsin.
Hırkalar falanda baya kurtarıcı..
hmmm tatlım Serra's Alternative Wardrobe blog var ordan bakabilirsin nasıl bağlanıyor..
minik gümüş renkli çengelli iğneleri kullanabilirsin kaç yıldır kullanıyorum hiç zarar vermiyo..ama sarı renkli olanlar çok dandik kullanma
Merhaba sn.ines eminmisiniz cevremdekilerde aynı seyde sıkayetcı. cengelli igneleden esarplar tiftik tiftik oluyor dıye.Dimyata prince giderken evdeki bulgurdan olmıyak hesabı.
yinede tesekkurler..
Birde uzun salaş etekler arıyorum ama hiicc karsıma cıkmadı sızın gozünüze ilişdımı.lcw de desenlı cıceklı etekler 34 tl cıvarı ıdı. bırazda duz renkler olmalı diye düsünüyorum...
iyi gunler
selam canim bende kapaliyim uzun zamandir eger kapanacaksan sende ne olur oyle renkli renkli daracik kotlarla gezme ben cok uzuluyorm boyle kapalilara ozaman kapali olunmuyo biliyosun.boyle kapalilar acik bayanlardan daha cok dikkat cekiyor,boyle bir kactane cikiyo sonra butun teseturlulerin de adi cikiyor,hayirli olsun canim :)))
kızlar ben de kapanmayı istiyorum ama başörtüsünü bağlamayı bir türlü beceremiyorum arkasının düzgün bir şekilde durması için başörtüsünün altına ne koyuyorsunuz
kızlar ben de kapanmayı istiyorum ama başörtüsünü bağlamayı bir türlü beceremiyorum arkasının düzgün bir şekilde durması için başörtüsünün altına ne koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?