Tesettür Giyim hangisi?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.685
6.068
198
modemerve
modaselvim
fulyan
birisine
bu sitelerden alışveren arkadaşlarımız var mı?
varsa beklediğiniz gibi göründüğü gibi mi geldi yani? tam güvenemiyoruz da. sizin yaptığınız alışveriş siteleri neler?

Benim zevkime hitap etmiyor sefamerve

Modanisa ediyor :)

Herkese farklı

Sana hangisi ediyor

Tozludan alışveriş yapıyorum ben canım her ne sipariş ettiysem istediğim gibi geldi defolu da çıkmadı aldığım ürünler. Geçenlerde defactodan kaban aldım çok memnun kaldığım siteler bunlar.

Sefamerve almıştım. .
Alvinayı beğeniyorum ama alışveriş yapmadım hiç daha ..
Tozludan alışveriş yaptım. .

Sefamerve en iyisi ..

Arkadaşlar modanisadan pek çok kez alışveriş yaptım. Aldığım ürünlerin birçoğunu da iade ettim. Bana para iadesi yaptıklarını ve sorgu numaralarını gönderdiler. Bende işin gerçeği pek peşine düşmedim. Daha çok markafoni ve trendyoldan alışveriş yaparım. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yaklaşık 5 ay sonra hesap özetlerimi kontrol ederken ürünlerden sadece ilk gönderdiğimin iadesini yapmışlar ancak diğerlerinin iadesini yapmamışlar. Firmayı defalarca aradım, mail attım sorununuzu çözeceğiz diyorlar ama 1 ay dır beni oyalıyorlar. Artık yasal yollara başvurdum. Burdan bütün arkadaşları uyarıyorum kesinlikle üstüne yatıyorlar. Hesap özetlerinizi kontrol edin.

Arkadaslar üstteki mesajı bir türlü sildiremedim. Modanisa dün itibarıyla tüm parayı yatırdı. Bir yanlışlık olmuş. O yüzden tüm yazdıklarımı geri alıyorum. Mahkemeyi de durdurdum. Alışveriş yapabilirsiniz

Merhaba siz konuyu açalı epey olmuş ama modamerveden alışveriş yaptınız mı?
Kapalı değilim ama eşimnin memleketine gitiğimizde daha muhafazakar giyinmem gerekiyor ortamdan dolayı.
Bu sitede bir şey beğendim alıcam tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…