- 23 Mart 2021
- 81
- 124
- 13
- 29
- Konu Sahibi Feracelibayan
Tunik ve bol pantolon vücut hatlarını belli etmediği için yeterli mi ? Yoksa ferace giymek gerekli mi ? Yazım hatası varsa kusura bakmayın . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay burdan ben de seslenmiş olayımTek parça olması daha makul ferace en güzeli bu yüzden tabi vücut hatlarını belli etmeyecek bollukta olmalı ve eşarp göğsün altına inmeli
benimde en rahatsiz oldugum ruzgar vurunca cok kotu gorunuyor zaten hepsi polyester kumaslar. cok guzel keten, ipek atlas kumaslar var. bol terletmiyor , yapismiyor.Ay burdan ben de seslenmiş olayım
Nolur ferace giyiyorsanız bol giyin
Öyle feraceler görüyorum ki bütün vücut hatları ortada göğüs bel popo![]()
Uzun salaş tunikler varbenimde en rahatsiz oldugum ruzgar vurunca cok kotu gorunuyor zaten hepsi polyester kumaslar. cok guzel keten, ipek atlas kumaslar var. bol terletmiyor , yapismiyor.
İkili salaş takımlarla ve şalla başlanırsa rahat edersiniz. Eşarp yapımı biraz zor geliyor başlarda ama şal hemen oluyor.Peki tesettüre girmek isteyen birine neler önerirsiniz kıyafet olarak? Konu cok dagilmicaksa biraz öneri alabilir miyim
Model olarak değil de boy olarak örnek olsun diye atıyorumPeki tesettüre girmek isteyen birine neler önerirsiniz kıyafet olarak? Konu cok dagilmicaksa biraz öneri alabilir miyim
Haklsın ferace ,pardesü tam belden oturtmalı bencede anlamsız...Ay burdan ben de seslenmiş olayım
Nolur ferace giyiyorsanız bol giyin
Öyle feraceler görüyorum ki bütün vücut hatları ortada göğüs bel popo![]()
Şal yapımı kolay yani diğerine göre.. Aklımda bulunsun tşk ederimİkili salaş takımlarla ve şalla başlanırsa rahat edersiniz. Eşarp yapımı biraz zor geliyor başlarda ama şal hemen oluyor.
Peki önerebileceğin bi yer var mi bu tarz şeyler bulabilecegim?Model olarak değil de boy olarak örnek olsun diye atıyorum
Ben genelde bu boylarda tunik , altına bol pantolon takılırım
Dar kesinlikle giyinmem üst giyimde
Bazen 1 beden büyük alırım
Dar pantolon giyeceksem üstüne mutlaka bundan da uzun bir sey giyiyorumdur![]()
Aeorobin kumaş diye bi şey var pantolonları mükemmel. Tunikleri de var ama ben çok terlerim daha pamuklu tunikler tercih ediyorum. Ya da t-shrt+ kimono yazın böyle kışın jean+ sweat mevzim geçişlerinde de bunun üstüne trenckot/kap. Jeanler düz paça/ ispanyol paça elbette ve yerlere değecek uzunlukta. Kafaya da yüzde bin pamuklu şal. Aerobin şal da var o da güzel. Çene altından birleştirip tek ucunu omuzdan attırıyosun hop bitti.Peki tesettüre girmek isteyen birine neler önerirsiniz kıyafet olarak? Konu cok dagilmicaksa biraz öneri alabilir miyim
Cok tsk ederimAeorobin kumaş diye bi şey var pantolonları mükemmel. Tunikleri de var ama ben çok terlerim daha pamuklu tunikler tercih ediyorum. Ya da t-shrt+ kimono yazın böyle kışın jean+ sweat mevzim geçişlerinde de bunun üstüne trenckot/kap. Jeanler düz paça/ ispanyol paça elbette ve yerlere değecek uzunlukta. Kafaya da yüzde bin pamuklu şal. Aerobin şal da var o da güzel. Çene altından birleştirip tek ucunu omuzdan attırıyosun hop bitti.