Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben boydan uzun elbise tarzında hamilelik arıyorum tesettür olucak tabi. satan ünlü marka yada nerede bulabilecegim konusunda yardım istiyorum ankaradayımm
Merhaba Sessiz Gemiler,
Benim bildigim Armine magazasi var, arkadaslarim internet uzerinden online alisveris yapiyorlar.
Sana yanlis bilgi vermemek icin internet sitesinede goz attim, cokca uzun elbiseler var. Armine
Sitenin linkide burada, umarim yardimci olabilmisimdir canim,gorusmek uzere :)
Merhaba Sessiz Gemiler,
Benim bildigim Armine magazasi var, arkadaslarim internet uzerinden online alisveris yapiyorlar.
Sana yanlis bilgi vermemek icin internet sitesinede goz attim, cokca uzun elbiseler var. Armine
Sitenin linkide burada, umarim yardimci olabilmisimdir canim,gorusmek uzere :)
livaa diye bir marka var.hamileliğe özel ve tesettür hamilelikleri çok.internetten bakarsan ankaradaki satış noktalarını bulabilirsin sanırım..ben çok beğeniyorum bu markanın hamileliklerini
livaa diye bir marka var.hamileliğe özel ve tesettür hamilelikleri çok.internetten bakarsan ankaradaki satış noktalarını bulabilirsin sanırım..ben çok beğeniyorum bu markanın hamileliklerini