Tesettür Kombinleri

Kombinleri yaptığım sitede,kıyafetlerin üzerinde fiyatları mevcut ve satış yapılan sitenin linki de var,tıklayınca yönlendiriliyorsun oraya..Çok güzel bir sistem ama fiyatlar çook uçuk ne yazık ki

Canim banada sitenin adini yollar misin?aksesuarlar hosmus,ayrica sende zevkliymissinher marka var sanirim bu sitede,bakalim butcemize uygun mu:)

paylasimlar guzel ve cok sikk buldumm kalkip diksemmi acaba

Teşekkür ederim,dikiş biliyosan hiç durma başla hemen derim

çok hoş kıyafetler sitenin adını bende öğrenebilir miyim acaba :)

Sağol canım,gönderdim

Canim banada sitenin adini yollar misin?aksesuarlar hosmus,ayrica sende zevkliymissinher marka var sanirim bu sitede,bakalim butcemize uygun mu:)

Teşekkür ederim,mesaj gönderemiyorum ama sana canım:26: Bilemem,benim bütçeme hiç uygun değil ama

kombinler harika banada adresi gönderirmisin tşkler cnm

Sağol canım gönderdim

Sanirim su 100 mesaj i tamamlamam lazm mesaj alp gondermem icin. Daa da 70 kusurlerdeyim nys tamamlayayim msj sayisisni sora yine sorarim artik

eslemlivacım ayarlarımdaymış sorun,ben şimdi düzelttim,adresi tekrar yollar mısın canım?

saol canım baktım. yabancı siteymiş vee ateş pahası :))) kesinlikle dikiş nakışı öğrenmek lazım

Canım teşekkürler.Hepsi birbirinden şık ve güzel hep maddiyatı gündeme gelmiş bende üzerimdeki fazla kiloları ekleyeyim ulaşamama

Canım teşekkürler.Hepsi birbirinden şık ve güzel hep maddiyatı gündeme gelmiş bende üzerimdeki fazla kiloları ekleyeyim ulaşamama

Rica ederim canım,sevindim beğenmene..Fiyatları oldukça yüksek evet,kimsenin bütçesine uygun olacağını sanmıyorum,zaten gerekde yok o kadarına,daha uygun fiyatlara da şık olabiliriz

ilk sayfadaki uzun kirmizi cizmeli kombin haric hepsi muhtesem cok zarifler :) topigin sahibine tesekkurler

Canım ben teşekkür ederim beğendiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…