Tesettür nişanlık

Gnrsrf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
100
1
36
Hatay
Tatlımda gıyecegım balık model,somon pudra rengi nişanlıgım satılıktır. 38-40 bedendır.. Fıyatı 350 dır... Ilgılenen olursa fotograflarını yukleyecegım..

bi internet satış sitesinde görmüştüm sanki kıyafetinizi ben beğenmiştim :16:

ılgılenenler bana ulasırsa daha ayrıntılı fotolarını gösterebılırım

Eklentiler

• $100_3457_001.webp
    $100_3457_001.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 118
aa evet benim baktığım farklıydı :15: ama bu daha hoşmuş...

Fıyatını 300 yaptm kızlar.. Aldıgım fıyata gore uygun fıyata satıyorum. Tasarım ürünüdür. Kollarında tülden pelerın vardır. Bence cok hos bı model. Ben cok begenerek almıstım. :)

Kızzlarr son fıyat 2oo tl yaptm bu fıyat kacmaz.. Sadece 2 saat kullanılmıs, bı kuru temızlemeye ıhtıyacı var.

Çok güzelmiş bence satmayın özel başka günlerde kullanabilirsiniz.Biraz değiştirip ya da aynı haliyle değerlendirirsiniz ben yerinizde olsam satmazdım.

Çok güzelmiş bence satmayın özel başka günlerde kullanabilirsiniz.Biraz değiştirip ya da aynı haliyle değerlendirirsiniz ben yerinizde olsam satmazdım.
dogru soyluyorsunuz ama nısanımda kullanmdıgım ve herkes gordugu ıcın bı daha gıyemıorum,, hem gıyebılecegım bı dugun gıbı bısey de olmuyo.. Oyle duracagına satayım daha ıyı olur dıye dusunmustum :( cok begenerek almıstım ama bakalım artık

Bence acele etmeyin giyilecek bir yer olur elbet ben çok beğendim .Benim olsaydı şahsen satmaya kıyamazdım ;)

Almak ısteyen yok mu bayanlar... Pısman olmazsınız cok hos bı abıyedır.. Nısanımda kullandım sadece kuru temızlemeye ıhtıyacı var.. Bı daha kullanamayacagım ıcın satıyorum.. Herkes cok begenmıstı bence kacırmayın derım... Aynı guzellıktekı bı abıyeyle takas da yapabılırım :)

Back
X