kızlar fikrinize ihtiyacım var ben 6 yıl eşarp kullandım ama şallar çıktı 3 yıldırda şal kullanıyorum ama herkes şal takar oldu sıkıldım artık sizce bir kadına eşarpmı şalmı daha çok yakışıyor sanki şalın dagınık bir görüntüsü var acaba eşarpmı takmaya başlasam tekrar karar veremiyorum ikisinide takabilirsin diyebilirsiniz ama ben ya şal ya eşarp takmak istiyorum bide acaba şal eşarptan dahamı modern görünüyor
canım hangisini kendine yyakıştırıyorsan onu kullan hangisiyle rahat hissedıyorsan kendini... Mesela bazıları eşarp şal gibi kullanıyorlar çok hoş oluyor. Yani eşarbna ve şalına göre değişir bence kıyafetine göre uyarla kafana göre takıl
aslında kişiden kişiye değişir yüz yapısına giyilen kıyafete vs.. eminim niyetinz temiz olduğu için her ikiside yakısacaktır..aslında baska bişy söylemek istiyorum çekinerek.. beni yanlış anlamayın ama örtünmenin asıl amacını bazen unutuyoruz aslında yani bunu hepimiz yapıyoruz amac daha guzel görünmek degılde korumak gızlemek esas amac... Rabbim hakkını vererek örtünmeyi nasip etsin düşünenlere..umarım yanlış anlamazsınız..
aslında kişiden kişiye değişir yüz yapısına giyilen kıyafete vs.. eminim niyetinz temiz olduğu için her ikiside yakısacaktır..aslında baska bişy söylemek istiyorum çekinerek.. beni yanlış anlamayın ama örtünmenin asıl amacını bazen unutuyoruz aslında yani bunu hepimiz yapıyoruz amac daha guzel görünmek degılde korumak gızlemek esas amac... Rabbim hakkını vererek örtünmeyi nasip etsin düşünenlere..umarım yanlış anlamazsınız..
yok canım hiç yanlış anlamadım aslında cok doğru ama bu devirde eşarbın hakkını vererek kapananda yok denecek kadar az hele gençler allahtan ben tesettürün hakkını veermeye calısıyorum
bencede eşarp çünkü şalı herkes takıyor artık moda gibi bişey oldu,bende örtünmenin modayla alakası olduğunu düşünmüyorum hangi şekil örtersen ört eşarp bence