tesettur

kympir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
23
14
3
38
Kapanali 2 yil oldu.ilk yil tatile gittigimizde bi otel calisaninin hastamisiniz üsüyormusunuz burasi antalya gibi sacmaliklarina maruz kalmistim simdi yine tatile gidicez cok tedirginim.tesetturlu arkadaslardan yorum bekliyorum ne giyiyorsunuz tatilde
kahvaltiya inerken yada aksamlari

Sen o kendini bilmez gerizekalı insanların zeka seviyesini gösteren espirilerine bakma. İnancın ne giymeni gerektiriyorsa giy gez kime neymiş ya. Birde tesettürlülere yönelik oteller varmış olmazsa onları tercih et. Göruyorum tesetturlu bayanları bol bol, cıvıl cıvıl gıyınıp yaza uygun geziyorlar her yanları örtuluyken sende alışverişini o şekilde yaparsın.. İyi tatiller canım

tınlama
bir de kendinize kapalıyım kapandım gibi yakıştırmyın bence
sanki dünyadan soyutluyormuşsunuz gibi sonra o psikolojiye giriyorsunuz
sadece örtü kullanıyorsunuz başörtüsü takıyorsunuz o ...
hiçbir şeye kapalı değilsinzi başkalarının da öyle düşünmesine izin vermeyin

bir sürü modern teseddür kıyafetleri satan siteler var. Ben kapalı değilim ona rağmen çok beğeniyorum modelleri renkli renkli tiril tiril. Tozlu da var modanisa da var. İnternetten bak canım benim modellere. Ayrıca öyle salaklarıda sakın kafana takma istersen mini etek giy istersen çarşaf kime ne ya. Kimse kimseye karışamaz. Şimdiden iyi tatiller tatlım

Ne insanlar var ya sacmalamis resmen
kapali oteller var alanya'da oralar daha uygun kapali insanlar icin.

Isim vermek yasak mi degil mi bilmiyorum. Ama benim buyuk ablalarim da kapali. Onlar Tugra, Sah inn, Bera gibi otellere gitmislerdi. Tugra aralarinda en ucuzu Sah inn ise tatil köyü yani aileler icin en konforlusu

Çalışanın böyle abuk subuk yorum yapması garip geldi bana o yüzden sordum.yani hiç mi görmemiş tesettürlu...bence anlamadi o tesetturlu olduğunuzu. Rahat olun.
Uzun açık renk etekler kot Gömlekler güzel olur bence.
Beyaz uzun etek mavi kot gömlek dolgu topuk rahat açık ayakkabı vb.

Hem de otel calisani bunu diyor? Ne hakla? Ben olsam ona saglam bir ders verirdim herkes yerini haddini bilsin. Esiniz bir sey yapadi mi bu konuda?

Stajermis otel yetkilileriyle gorustu esim bu ne terbiyesizlik esimin giydiginden o na ne sikayet edicem diyince tutustular.Zaten tatil boyunca iceride bi goreve verdiler.Gelene kadar bi daha gormedik.

Orasını burasını açanlara bir şey diyen yok ama bir kapalıya laf çoook... Kapalı değilim ama kızıyorum böyle davrananlara.Kardeşim orasını burasını açana laf etmiyorsan başını kapatana da laf etmeyeceksin ikisi de insan rahat bırakın. O otel çalışanını şikayet etseydiniz böyle bir şey demeye hakkı yok.
Konuya gelirsek tesettürlülere özel mekanlara gidin en azından daha rahat olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…