AHAHA TESETTUR DIYE BIR SEYDEN HABERIN YOK MU BU NE CEHALET GOZLERINI RUSLARDAN AL DA BIRAZ YASADIGIN ULKENIN GERCEKLERINE CEVIR BIRADER deyip gecseydin ne olacak? Otel calisani dedigin kim ki dedigine uzuleceksin? Biri sacmaladiginda muhatabim kim diye dusun, vasfina gore uzulKapanali 2 yil oldu.ilk yil tatile gittigimizde bi otel calisaninin hastamisiniz üsüyormusunuz burasi antalya gibi sacmaliklarina maruz kalmistim simdi yine tatile gidicez cok tedirginim.tesetturlu arkadaslardan yorum bekliyorum ne giyiyorsunuz tatilde
kahvaltiya inerken yada aksamlari
AHAHA TESETTUR DIYE BIR SEYDEN HABERIN YOK MU BU NE CEHALET GOZLERINI RUSLARDAN AL DA BIRAZ YASADIGIN ULKENIN GERCEKLERINE CEVIR BIRADER deyip gecseydin ne olacak? Otel calisani dedigin kim ki dedigine uzuleceksin? Biri sacmaladiginda muhatabim kim diye dusun, vasfina gore uzul[
Size ne deseydiniz? Ne kadar haddini bilmez bir yorum? Sıcak diye çıplak mı gezmeliyiz otel calışanının mantığına göre.Kapanali 2 yil oldu.ilk yil tatile gittigimizde bi otel calisaninin hastamisiniz üsüyormusunuz burasi antalya gibi sacmaliklarina maruz kalmistim simdi yine tatile gidicez cok tedirginim.tesetturlu arkadaslardan yorum bekliyorum ne giyiyorsunuz tatilde
Kol gorununce cehennememi gdiliyomus...kimin nereye gdecegini allahtan baskasi bilemez..zihniyete bak yaa yil 2015 hala nelerle ugrasiyrzzHerkesin özgür iradesi, ister başını kapatırsın ister bikini ile gezersin. Bir kişinin yaptığı densizlik hatta hadsizlik sizi üzmesin. Ne yazık ki toplumumuzun en büyük sorunu " haddini bilememek".
Dini inancınız yönünde istediğiniz gibi giyinirsiniz. Evet Antalya çok sıcaktır rahat uçuş uçuş etekler, tunikler, daha ince eşarplar ve rahat bağlama şekilleriyle bir nebze daha ferah hissedersiniz bence. Ben tesettürlü değilim, tam olarak bilgim yok sadece aklıma gelenler bunlar.
Geçen teyzenin bir tanesi karşıdan karşıya geçerken yanıma sokulup " o askılıyı giydin ya kolların cehennemde senden hesap soracak, hem sen yanıcan hem anan yanacak pii" dedi. Nerden biliyosun teyze zebani misin? diyemedim he teyze yanacak dedim. Gülün geçin dert edinmeyin hiç.
sen niye otel calisanini sikayet etmedin ben olsam o lafi onun burnundan getirirdim oteli ayaga kaldirirdim.Kapanali 2 yil oldu.ilk yil tatile gittigimizde bi otel calisaninin hastamisiniz üsüyormusunuz burasi antalya gibi sacmaliklarina maruz kalmistim simdi yine tatile gidicez cok tedirginim.tesetturlu arkadaslardan yorum bekliyorum ne giyiyorsunuz tatilde
Bir daha sorarlarsa çetin agizlarinin payını aynısı tekrar yapmaya cesaretleri kalmasın...Kapanali 2 yil oldu.ilk yil tatile gittigimizde bi otel calisaninin hastamisiniz üsüyormusunuz burasi antalya gibi sacmaliklarina maruz kalmistim simdi yine tatile gidicez cok tedirginim.tesetturlu arkadaslardan yorum bekliyorum ne giyiyorsunuz tatilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?