tesettur

millete ne başkasının ne giydiğinden anlamıyorum...siz kimseyi takmayın.

AHAHA TESETTUR DIYE BIR SEYDEN HABERIN YOK MU BU NE CEHALET GOZLERINI RUSLARDAN AL DA BIRAZ YASADIGIN ULKENIN GERCEKLERINE CEVIR BIRADER deyip gecseydin ne olacak? Otel calisani dedigin kim ki dedigine uzuleceksin? Biri sacmaladiginda muhatabim kim diye dusun, vasfina gore uzul

kapalılar için olan otellere gidebilirsiniz. club familia ya gidiyoruz biz

Beyni kapalı insanlar yüzünden kendinizi soyutlamayın bence istediğiniz otele istediğiniz yere gidersiniz kimsenin dalga geçmek gibi bir lüksü yok ne münasebet rahatınızs bakın tatilinizin tadını çıkarın.

Hadsizlik yapmış. İster çalışan olsun ister olmasın bu şekilde yorum yapma hakkı yok.

Eşinizle gidiyorsanız eşinizinde sizin için daha uygun yerler tercih etmesi gerekiyor.
Havuzunu,denizini daha rahat kullanabileceğiniz yerler olmalı.

Böyle terbiyesiz saygısız insanlar kendilerine saygı beklerler.. İsteyen bikini giyer isteyen haşema giyer. Bence bunu soranın kendisi hasta, beyni fazla sıcağa maruz kalmış. Biz daha rahat olmak adına çiçekevler tatil köyüne gidiyoruz denize haşemayla giriyorum üstü açık etrafı kapalı havuzuna bikiniyle şortla giriyorum kesinlikle etraftan görünmüyor. Ama açıkçası böyle yerlerin hepsi bu durumu kullanıyor fiyatlar uçuk oluyor diğer yerlere göre. Biz de bir hafta yerine 3-4 gün kalıyoruz bütçemiz o kadar elveriyor. Sen herkesin açık olduğu yerlerde nasıl giyineyim diye soruyorsan öyle dengesizler hep olacaktır yanına bi paket pamuk alıp kulağına tıkayacaksın. Herkese göre değil kendine göre giyin hangi kıyafette rahat ediyorsan..

Size ne deseydiniz? Ne kadar haddini bilmez bir yorum? Sıcak diye çıplak mı gezmeliyiz otel calışanının mantığına göre.
Tesettürlü değilim ama uzun tiril tiril elbiseler var onlardan giyebilirsiniz yemeğe inerken.
Birde özellikle muhafazakar ailelerin gittiği oteller var,o tarz bir yer tercih edebilirsiniz.

Herkesin özgür iradesi, ister başını kapatırsın ister bikini ile gezersin. Bir kişinin yaptığı densizlik hatta hadsizlik sizi üzmesin. Ne yazık ki toplumumuzun en büyük sorunu " haddini bilememek".
Dini inancınız yönünde istediğiniz gibi giyinirsiniz. Evet Antalya çok sıcaktır rahat uçuş uçuş etekler, tunikler, daha ince eşarplar ve rahat bağlama şekilleriyle bir nebze daha ferah hissedersiniz bence. Ben tesettürlü değilim, tam olarak bilgim yok sadece aklıma gelenler bunlar.
Geçen teyzenin bir tanesi karşıdan karşıya geçerken yanıma sokulup " o askılıyı giydin ya kolların cehennemde senden hesap soracak, hem sen yanıcan hem anan yanacak pii" dedi. Nerden biliyosun teyze zebani misin? diyemedim he teyze yanacak dedim. Gülün geçin dert edinmeyin hiç.

Ahirette göreceğiz deseydin kim hasta, kim üşüyor, kim yanıyor..

Ben tesettürlü değilim ama görüşlere ve de inançlara SAYGI duymayanlara zerre tahammülüm yok.

Hadsiz herif turistlerin poposunu, memesini görmekten bıkmadı herhalde.

Bende kapanmayi düşünüyorum ve aynı tedirginliği zaman zaman bende yaşamama rağmen bu kişinin kendi iradesi. Hiç kimseyi ilgilendirmez o densizi takma kimsenin kimseye laf söylemeye hakkı yok özgür bir ülke burası kim nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinirim kimseyi ilgilendirmez

Kol gorununce cehennememi gdiliyomus...kimin nereye gdecegini allahtan baskasi bilemez..zihniyete bak yaa yil 2015 hala nelerle ugrasiyrzz

Ben Antalya'ya da gittim başka yerlere de.
Kimseden çekinmeden yaptım tatilimi.
Biri bana böyle hadsizlik yapsa oracıkta çok pis bozarım.

Böyle bir sacmalik olamaz.
Parasını veririm ve istediğim yerde yaparım tatilimi istediğim kıyafetle.

Kimseye fırsat vermeyin.
Ben tunik pantolon rahat ediyorum.
Denize zaten girmedim hiç.
Ama yüzme bilsem hasema ile hiç bir bakışı takmadan girerim.

sen niye otel calisanini sikayet etmedin ben olsam o lafi onun burnundan getirirdim oteli ayaga kaldirirdim.

Ferace giyiyorumm içine kısa kollu ve altına ince pantolon.Benim de basıma çok geliyor maalesef insanlar kendilerine saygı beklerken saygı gösteremiyor.Ama cevabi yapıştırırdim ve sen hastamisin bune laubali bir tavır sıcaktan beynin mi sulandı yoksa biseymi için bu neyin kafası deyip ilgi mercilere sikayetimi yaparım herkes sınırını bilmeli bilmeyene göstermeli bence

o da ne ki bana ÖCÜ gibi olmuşsun bile denildi maalesef böyle bir ülkede yaşıyoruz :-(

canım o densizi boşver sen rahat ol .. dize kadar olan tunik tarzı seyler var onlardan giy sen rahatsan kimin ne dediği hiçççç önemli değil bir tanem

Bir daha sorarlarsa çetin agizlarinin payını aynısı tekrar yapmaya cesaretleri kalmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…