Beyaz etek pantolon, üzeri uzun tunik ve saçınıza bone üzeri büyük beyaz şapka...bide gözlükdensizlere kulak asmayın.
Bu tesettur mu simdi? Bone üzeri sapka ne ya? Resmen ben tesetturlu degilim imaji bu kusura bakmayin..
Insan ya tesetturludur yada degildir sapka bir aksesuardir ortunmek icin kullanilmaz canim ben antalya sidede yaptim tatilimi yabanci agirlikli oralar kimse goz ucuyla dahi bakmiyor
Canim sen lafi neresinden anladin basortuluye deniz yokmu gunes yokmu dedim ben neyse polemige girmicem
Kapanali 2 yil oldu.ilk yil tatile gittigimizde bi otel calisaninin hastamisiniz üsüyormusunuz burasi antalya gibi sacmaliklarina maruz kalmistim simdi yine tatile gidicez cok tedirginim.tesetturlu arkadaslardan yorum bekliyorum ne giyiyorsunuz tatilde
kahvaltiya inerken yada aksamlari
Kısa şort ve atlet giyiyorlar millet laf etmesin diyue.
Yani ne güzel kapalısın, dinini yaşıyorsun, kimse kimseyi ilgilendirmez diyeceğine milletin laflarına takılırsan ohoooo.
Ben kapalı değilim ama kapalılık dinde var, Allah'ın emriyse gerisi teferruat.
ben de katılıyorum sana otel ortamında otel çalışanlarının asla böyle bir şeye cesaret edemeyeceğini düşünüyorum. çünkü şikayet edileceğini bilir.Yani ya siz kapalı gibi değildiniz ya da bu konu konu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?