tesettüre girdim nasıl olmuş ????

pisisik

herkes kendini bilicek!
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
530
3
316
39
İstanbul
konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama en uygun burayı buldum bende evlendikten sonra tesettüre girdim ve hem açık hem türbanlı resimlerimi koymak istedim ,eleştiriye açığım :)

konunun tartışma konusu olup kapanmasını istemediğimden düzenledim .Art niyetim yoktu açık resmimide koyarken ama sağlık olsun.
yakışmadı ya da yaşlı göründü denildi diye açılcak da değildim ama ben şöyle bağlarsın eşarp yada şal kullanırsın vs. teknikle ilgili de fikir verir açısından koymuştum ilginize teşekkür ederim.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
cnm türban herkese yakışır önmeli olan bizim ona yakışmamız.. açıkkende güzelmişsin şimdide

dürüstçe cevap vermem gerekirse açık haliniz daha güzel ama RABBİM için kapandığınızı düşünürsek yakışmış..umarım rabbimin emrini yerine getirmek için kapanmışsınızdr..umarım kızmazsınız..çünkü bazı arkadaşlarımız sırf kapalılığın daha çok yakıştığını düşündükleri için kapanıyorlar..sizde yakışmıs mı diye sorunca aklım hemen o düşünceye gitti..kusura bakmayın..

degiştirmis sizi baya ama bir tavsiyem yanlıs anlamayın basortusu uzerine o gozlukler hic guze durmuyor cok fazla takan var ama bence o goruntuyu bozuyor tabi size kalmıs yinede ama ben belirtmek istedim

Tesettüre tarz olsun diye mi girdiniz de bu konuyu açtınız hanfendi?

Açık daha güzelsin kapalı olmamış ıhh deseler açacakmısınız başınızı??

İlkkez gördüm duydum tesettüre girdim nasılım diyeni...

yooo hepinize teşekkür ederim yaşlı göstermiş olabilir,garibinize gitmiş olabilir önceden açık olunca insanın kafasında bi takım sorular dönüyor. evlendiğin ertesi günü kapandım ve yakışıp yakışmadığını hiç önemsemedim .Tabi kide açılmak gibi bir düşüncem asla olmadı. yine de teşekkür ederim sadece merak bi kaç fikir almak istedim . bunda art niyet aramayın lütfen

rica ederim niye kızayım ki açıkca fikrini söylemişsin .yakışmı derken kötü niyetim yoktu.hani bağlama şeklimdir şaldr,eşarptır diye yakışmış mı dedim .Çünkü benim ailem açık ben kimsede görmedim hatalar yapmış olabilirim. Varsa da düzeltme isterim

açıkçası açıkken daha hoş duruyormuşsun fakat Allah için kapandığından dolayı her halin güzeldir. yalnız kapalıyken başörtüsü yüzünü çevrelediğinden alnın da dar sanki biraz kaşlarını inceltsen daha iyi olur. yada boyuyorsan boyamasan iyi olur.

daha önce ki bi mesajımda da belirttim girmek istedim ve girdim tarz diye olur mu hiç.,ailem hep açık insanlaarr oldugundan hatalarım olmuş olabılır.nasl olmuş diye sorup eleştiriye açık olmam bu yuzden .Gerçekten bi çok bilgiden uzak kaldıgımdan dolayı yenı yenı ogrendıgım cok sey var .layıkıyla yapmaya calısmakısterım .tesekkur ederım ama fıkrınız ıcın nasıl olmuş dememin kesinlikle görsellikle alakası yok. bana bağlama önerileri sunabilirsiniz. mesela bi arkadaşım önerdi çok topuz yapma diye bu tarz şeyler açısından sordum.

bu forumda açılan hemen hemen her topikte heran kavgaya ,tartışmaya,sürtüşmeye hazır insanlar var.Diken gibi insanlar.gerçekten sinir bozucu

Son düzenleme:
arkadaşlar konu sahibinin konuyu açmasında bir gariplik yok o hayatını hep açık geçirmiş ve Allah için kapansa bile nihayetinde o bir kadın bu şekilde de güzel göründüğünü bilmek isteyebilir. yada bu kararından dolayı duyduğu mutluluğu gururu paylaşmak istemiş olabilir. bu çok kolay bir karar değil açık olupta sonradan kapanmak hiç kolay bir yol değil. Allah kalbine inayet vermiş güzel bir yola girmiş. bunlar insani duygular. bence çok güzel olmuşsun Allah utandırmasın. kalbindeki güzelliği hep yüzüne vursun. hayırlı olsun. eşinlede mutluluklar.

yakışmış ya da yakışmamış mı diyelim?

tesettür bir moda furyası değildirki... kusura bakmayın ama çok yadırgadım, tesettüre girmek görsel amaçla yapılmazki... heleki tesettüre girmişsiniz madem burada erkek üyeler de olabiliyor açık halinizi neden koydunuz.. tam bi kavram kargaşası olmuş durumunuz..

Allah rızası için kapandıysanız bırakın Allah ile aranızda kalsın, şekile görüntüye yakışıp yakışmamasına takılmayın.. burada herkes hiç yakışmamış dese vazgeçip tekrar başınızı açacak mıs
ınız?

ya da süper olmuş diyenler oldukça (sadece yakıştığı için) oh iyi yapmışım daha güzel görünüyorum mu diyeceksiniz??

tesekkur edeım tamda özetlediğin gibi. ,
biraz kadınlık var serde... Ama ben kapandıktan sonra namaza başladım camiye giidip kuran öğrendim. Hani bişeyler yapmak istiyorum ama çevremde kendi ailem açık oldugundan dolayı pek bişey soramadım .mutlaka hatalrım vadır. bi kısmını düzelltim ama yinede bi şal bağlamayı bile beceremıyorum.

tesekkur ederım bu da bakıs acısı bakın ben bunu dusunememıstım ve hak verdım saygı duydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…