Tesettüre girmek :(

bence kıyafetler çok güzel şallarlada uyumu tamamlarsan tesettür sana çok yakışacaktır.
Çalışan bayanlar için en uygun kıyafet türü pantolon ve tuniktir.
bende bu tarz giyiniyorum ve çok rahat oluyorum tüm gün.

en güzeli pardesü içine ne giyersen giy :27: alışamam demeyin öylede alışılıyorki çöp atmaya giderken bile giymeden çıkamıyor insan zamanla... pantolonu elinizden geldiğince giymeyin hatta hiç giymeyin diyeceğim ama birden çok zor oluyor biliyorum bu yüzden elinizden geldiğince bol pantolonlar tercih etmelisiniz bu fotoğraftakiler haddinden çok gösterişli başı açık birisi için güzel olurdu ama bi kapalıya yakışmıyor malesef :s şimdiden hayırlı olsun inşallah.. :)

mrb cnm bende yenı kapandım bende pantalon tunıkle basladım hemen etek uzun gıyemedım ama zaman gectıkce aynada kendıme baktıkca pantalon bıle bana gereksız geldı kendımı bayan olarak kapalı bayan olarak yakısmadıgını fark ettım bende bıras daha uzun almaya basladım yavas yavas oluyo zorlama kendını cnm ama bol genıs sırın sık seyler var ılla netten olucak degıl cık gez dolas yenı hıc bılmedıgın dukkanlarda neler neler oluyo.bende bakıyorum sefamerveye beyenıorum uzun elbıselerı tunıklerı ama etekde gıymeye karar verdım pardesu falan ıstıyorum ama bırazda maddıyat anıden tum acıkkenkı gardolabımı degıstıremıyorum tabı.uygun bakıyorum.ama hersey pahalı özelllıkle tesettur urunlerı ama uygun satan ama sık kendıne uygun yakısan yerlerde vardır mutlaka.sehır olarak nerdesın bılmıyorum ama ben ıstanbuldayım 5 aydır henuz daha ne nerde satılır bılmedıgımden netten bulmaya calısıyorum.sende eger yasadıgın sehır neresı ıse cıkıp dolasabılırsın bos vaktınde deneyerek uzerınde gorerek almak en guselı.ama baslangıc olarak yenı kapalı ısen uzun dızden tunıkler bol paca baptalonlarla ama baya basenı kapatan genıs seylerle komın yapabılırsın.sefa merveden alacaksan da uzunları var cnm ıyıce gez dolas sıteyı.uzun elbıse dusun cok sık ve sırın duruyo ben almayı dusunuyorum olmadı dıktırmeyı model bul ve dıktır daha ucuz olur hem bedenıne gore olur cnm ınss rabbım hyrlı eylesın.amac gıydıgının dıkkat cekmeden bedenını bellı etmeden senın ıcınde rahat olman tabı.ama baslangıc olarak dıze kadar reklı uzun tunık altına genıs antalon olabılır.onun dısında spor etekler var etek henuz olmas dersen ne bılen böle uzun sade elbıseler var sade gunluk evde bıle gezmeye bıle ıse gıderken gıyılecek elbıseler var.onalrı arastır cnm.
:49:hyrlı gunler cnm.

beni en iyi sen anlarsın sanırım :) teşekkür ederim verdiğin tüyolar için :)

Peki önerdiğiniz internet sitesi var mı tesettür için

tesettür demek sadelik abartıdan şatafattan gösterişten uzak göze çarpmayan dikkat çekmeyen vücut hatlarını göstermeyen ve biraz daha süsten püsten uzak demek :ssz: (ve hatta topuksuz ayakkabı koyu renk göze batmayan kıyafet vs dir çok detayı vardır bilen bilir)

olması gereken bu şekildedir ama artık başında türban olan herkes tesettürlü olarak algılanıyo
bu algı yanlış arkadaşlar tesettür çok başka bişey :34:

tesettürü iyi araştırmanızı tavsiye ederim...
eğer ki inancınız için yapıyorsanız bu paylaştıklarınız amacına ulaşmaz...

ben bu tür giyinip sokakta salına salına gezen bayanlara sadece göze hitap etmek için giyindiklerini düşünüyorum...

keza örtünemede omuzları örtmek,topuklu giymemek, ayak bileklerine kadar vücut hatlarını belli etmemek, makyaj yapmamak en önemli kurallardandır..

Tesettur dusunmeniz cok guzel. Ama kizmazsaniz fikrimi bende acikca soylemek istiyorum.
Resimlerin tesetturle alakasi olmadigi gibi 1. Resim bildiginiz fantezi kiyafeti gibi:(
En sondaki resim seklinde baslangic yapabilirsiniz belki daha sonra alisinca daha gosterissiz sekillere doner.

Canım hayırlı olsun bende 6 yıldır tesettürlüyüm, ne yazık ki bol pantolon ve tunik giyiyorum hala vücudumu çok fazla belli etmeyen tunikler olsada son zamanlarda rahatsızlık vermeye başladı pardesüye karar verdim bende sefamerveden giyiniyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama modanisanın ayrı bir kalitesi var tabi ki alvinada kargo problemini yaşayabilirsin zira 2 ay önce sipariş ettiğim ürün hala ulaşmadı ve teslim edilmiş görünüyor maddi durumun iyi ise modanisa tavsiiyem :)

Bende böyle ürünleri begeniyorum fakat en sondaki dar geldi bana biraz pantolonla başlamak daha iyi olur çünkü eteğe kapananlar bile zor alışıyor yada yüksek bel bir etek üstünede şık bir kap ile güzel bir uyum yakalayabilirsiniz direk bunlarla başlamayın zor olur sonra kıyafet seçmesi derim ben :)

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere tesettüre girmek istiyorum tabiki ALLAH rızası herşeyden önce geliyor ama ne giysem yakışır demekten alıkoyamıyorum kendimi. Çalışan biriyim onun için ilk baş pantolon tunik düşünüyorum.. Sizce nasıl giyinmeliyim akıl verin bu kardeşinize yardımcı olun :)
Sefa mervede beğendiğim ürünler var sizlerde onay verirseniz alcam :)
Eki Görüntüle 1047395 Eki Görüntüle 1047396 Eki Görüntüle 1047397 Eki Görüntüle 1047398

mavisim bende tesettürlüyüm ve devlet dairesinde çalışıyorum sefamerveyi bende beğenmiyorum hem çok cafcaflı şeyler hem kalitesiz hemde ne abuk modeller var öyle bencede tuniklerin boyu en azından diz kapağında olsun şimdi arkadaşlar haklı Allah rızası için usulune uygun kapatmalıyız ama şimdi çalışma hayatında nasıl giyeceksin feraceyi mecbur bazı şeylerden feragat ediyorsun ama bunu yaparkende vücut hatlarını belli etmeden abuk subuk renkler kullanmadan kısaca çok dikkat çekici olmamalı etek gömlek ceket olabilir mesela hüma sultanın tunikleri güzel geçen gün modanisadan sipariş etmiştim lacivert düz tam iş ortamında giyilebilecek bir modeldi internetten aratabilirsin hüma sultan diye

Canım ne güzel bir adım atmışsınn. Rabbim muvaffak etsin inşaAllah.Sana örnek olsun die bi kaç tane resim atayım beğendiğim modeller benim.Hem çok göze batmazsın hemde güzel canım.Buarada bende sefa merve pek beğenmiyorum .

$FK,3791,53,kuaybe-gider-bordo-capitone-yelek.webp$FK,5312,11,som-fashion-leopar-yelek.webp$FK,5344,11,som-fashion-siyah-kol-dugmeli-tunik.webp$FO,4263,11,gamze-polat-siyah-deri-verev-etek-sezon-sonu-gamze-polat-etek.webp

mavisim bende tesettürlüyüm ve devlet dairesinde çalışıyorum sefamerveyi bende beğenmiyorum hem çok cafcaflı şeyler hem kalitesiz hemde ne abuk modeller var öyle bencede tuniklerin boyu en azından diz kapağında olsun şimdi arkadaşlar haklı Allah rızası için usulune uygun kapatmalıyız ama şimdi çalışma hayatında nasıl giyeceksin feraceyi mecbur bazı şeylerden feragat ediyorsun ama bunu yaparkende vücut hatlarını belli etmeden abuk subuk renkler kullanmadan kısaca çok dikkat çekici olmamalı etek gömlek ceket olabilir mesela hüma sultanın tunikleri güzel geçen gün modanisadan sipariş etmiştim lacivert düz tam iş ortamında giyilebilecek bir modeldi internetten aratabilirsin hüma sultan diye

tamam çok teşekküler bakıcam :)

evet çok güzeller teşekkür ederim sanırım düğünlerimizde aynı gün :)

Rabbim hayırlı eylesin cnm. Benimki nişan canım ama tam net değil oda :)) nasip. Ağstos 2 düşünüyoruz asılda ailem pek sesini çıkarmadığı için bende erteledim:D

Rabbim hayırlı eylesin cnm. Benimki nişan canım ama tam net değil oda :)) nasip. Ağstos 2 düşünüyoruz asılda ailem pek sesini çıkarmadığı için bende erteledim:D

hakkında hayırlısı olsun nişanlılık dönemi herkes güzel diyor ama benim çok stresli geçiyor büyük sorumluluklar yükleniyor :)

ben beğendim kıyafetleri.başlangıç için gayet güzeller bence.zaten yavaş yavaş alıştıktan sonra tarzın tamamen oturur...

Son düzenleme:
yaşlarınız kaç bilmiyorum ama 2. atılan kıyafetler (yekta61in attıkları) daha çok 30-35 yaşları için uygun gibi geldi bana...onlarda çok şık bu arada

Son düzenleme:
Back
X