mrb cnm bende yenı kapandım bende pantalon tunıkle basladım hemen etek uzun gıyemedım ama zaman gectıkce aynada kendıme baktıkca pantalon bıle bana gereksız geldı kendımı bayan olarak kapalı bayan olarak yakısmadıgını fark ettım bende bıras daha uzun almaya basladım yavas yavas oluyo zorlama kendını cnm ama bol genıs sırın sık seyler var ılla netten olucak degıl cık gez dolas yenı hıc bılmedıgın dukkanlarda neler neler oluyo.bende bakıyorum sefamerveye beyenıorum uzun elbıselerı tunıklerı ama etekde gıymeye karar verdım pardesu falan ıstıyorum ama bırazda maddıyat anıden tum acıkkenkı gardolabımı degıstıremıyorum tabı.uygun bakıyorum.ama hersey pahalı özelllıkle tesettur urunlerı ama uygun satan ama sık kendıne uygun yakısan yerlerde vardır mutlaka.sehır olarak nerdesın bılmıyorum ama ben ıstanbuldayım 5 aydır henuz daha ne nerde satılır bılmedıgımden netten bulmaya calısıyorum.sende eger yasadıgın sehır neresı ıse cıkıp dolasabılırsın bos vaktınde deneyerek uzerınde gorerek almak en guselı.ama baslangıc olarak yenı kapalı ısen uzun dızden tunıkler bol paca baptalonlarla ama baya basenı kapatan genıs seylerle komın yapabılırsın.sefa merveden alacaksan da uzunları var cnm ıyıce gez dolas sıteyı.uzun elbıse dusun cok sık ve sırın duruyo ben almayı dusunuyorum olmadı dıktırmeyı model bul ve dıktır daha ucuz olur hem bedenıne gore olur cnm ınss rabbım hyrlı eylesın.amac gıydıgının dıkkat cekmeden bedenını bellı etmeden senın ıcınde rahat olman tabı.ama baslangıc olarak dıze kadar reklı uzun tunık altına genıs antalon olabılır.onun dısında spor etekler var etek henuz olmas dersen ne bılen böle uzun sade elbıseler var sade gunluk evde bıle gezmeye bıle ıse gıderken gıyılecek elbıseler var.onalrı arastır cnm.

hyrlı gunler cnm.