Tesettüre girsem mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CaresizMutsuzCicek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
207
-95
18
24
Günayydınnnnn Merhaba ablalarım,canlarım Gruba sayenizde çok alıştım her ne kadar acı tatlı atışmalarımız olsa da :) Neyse konuya girmek istiyorum ben daha 19 yaşındayım Eylülde 20 olucam dün biraz hava serin olduğu için ben de değerlendireyim hem de biraz spor olsun diye yürümek istedim MASKEMİ TAKTIM tabi işte yolda yürürken bir ATM nin önünden geçiyorum bir tane benim yaşlarda bir erkek bana "bakar mısın?" dedi ben de gözlerim ve başımla "hayır"" işareti yaptıım ve yoluma devam etmek istedim o hala konuşmaya devam etti xx bank dedi ama ben uzaklaştığım için gerisini duymadım.Yani canlarım bu benim en sevmediğim şey.Bana bakar mısın diyor senli benli konuşuyor yani.Ben her şeyden önce "yetişkin bir kadınım" yani ben karşı cinsle nasıl ki arama mesafe koyuyorum onların da benimle aynı şekilde mesafe koymasını istiyorum.Ayrıca erkeklerle konuşmayı hiç sevmem.Bir de şöyle bir şey var ben daha önceden biri durdursa illa ki konuşmak zorunda hissediyordum kendimi ve duruyordum böyle bildiğiniz bir CESARET geldi içime.Yani şimdi düşünmüyordum ama acaba tesettüre mi girsem diyorum?Gerçi kınamayın ama ben 5 vakit namaz da kılmıyorum oruç da çok sektire sektire oluyor ama ben inançlı biriyım tesettürün beni koruyacağına inanıyorum sizce ne düşünüyorsunuz tesettüre girsem mi hem ben açık giyinmem öyle yani dün de uzun kolluydum dışarıda bu olay yaşanırken evde kısa kollu giyiyorum fikrinizi almak istiyorum sevgiler.
 
Basliga istinaden,konuyu okumadim bile
Biz gir diyincemi gireceksin?
Tesettur bir moda anlayisi vs degil bir butunun bir parcasi kalp iman inanc istekle alakali burada soracak tereddutun varsa girme bence

Edit: okudum La havle diyip gidicem
 
Son düzenleme:
Erkeklerle konusmayi sevmiyorsunuz diye tesetture mi girilir? İkisi cok farkli konular. Belli bir olgunluga erisene kadar ,en azindan din kavramlarini anlayabilecek konuma gelene kadar farz degil merak etmeyin. Okuyun kendinizi gelistirin once. Ne diyor “oku”
Once bunu yerine getirin digerleri sonra.
 
İçinde varsa gir tabi, ben bekarken açıktım kapanmayı çok istiyodum ama bir türlü o nefsimi yenemiyordum. Hatta kapanayımda evleneceğim kişi ona göre olur diyordum. Yaş ilerledikce zor oluyor. O vesileyle namazada baslarsın ne güzel olur nur üstüne nur:)
 
Evde isterseniz çıplak gezin. Ev yani bu.
Bu memleketin sapığı çocuğu bile taciz ediyor. Tesettürün koruyacağını mı sanıyorsunuz. Gözümün önünde çarşaflı kadına adamın biri laf attı. Kim bilir içinde neler vardır tarzında bşr şey demişti. Ben bunu 14 yaşında gördüm ve hala unutamam. Tesettür sizi korumaz. İnanç boyutu nedeni ile örtünecekseniz örtün ama rahatsız edilmeyim diye yapmayın bu işi. Dipnot: her bakar mısın diyen sapık değildir. Adres de sorabilir. Sırf xx bank lafına kapanayım diye düşünmeniz ilginç.
 
Kızlar sizce bugün eve iki kilo patates alsam mı ? Diye sorsan daha az tepki alırdın da yani pazardan tesettür mü ısmarlıyorsun hayır olmaz desek yapmayacak yada evet tesettürlü ol desek olacak mısın? Bunu Allah için Muhammet(sav.) aşkı için yapmayı dene o bu şu sana saygılı olsun diye değil..
 
Yaşı yirmi ...dini sorumluluklar ergenliğe girmesiyle aklı bali6 olmasıyla başlıyor.

Ha dinimizde örtünmek farz mi onu bilemiyorum bı bakayim
 
Amacının ortalık karıştırmak olduğunu düşünüyorum.
Başkasının lafıyla kapanan başkasının lafıyla açılır
Bu nasıl bir şey itham siz beni neyle ithan ediyorsunuz.Ayrıca ben bu platformun bir üyesiyim.İstediğim konuyu da açarın kötü söz etmedikçe birisine laf etmedikçe istediğimi paylaşırım yani aynı olay sizin de başınıza gelebilirdi.Bir insana amacının bu olduğunu düşünüyorum demek kolay olamamalı
 
belki birsey soracakti illa her bakar misin diyen sarkintilik mi edecek? Yok eger o sekilde de durmam cevap vermem diyorsaniz da yobazsiniz. Basortusuyle kendinizi korumanin ne alakasi var ayrica bu bir inanc meselesidir kendini oyle iyi hissettigi icin dininin geregini yaptigini dusunerek kapanmak baska beni korusun diye kapanmak baska sapla saman nedense ulkemizde hep karistiriliyor. Ayriyeten kapanacak insan kimseye kapansam mi diye sormaz icten gelirse zaten kapanir..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…