Tesettüre girsem mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman üyesi olduğunuz platformda dini konu açmanın yasak olduğunu da bilmeniz lazım !!!!!!
Pardon da ne paylaşayım ben şu mayoyu mu bikiniyi mi giyeyim desem mutlu olur muydunuz?19 yaşındaki bir genç kızın ahlaki ilkelere göre yaşaması başkalarından akıl alması niye zorunuza gidiyor?

Pardon da ne paylaşayım ben şu mayoyu mu bikiniyi mi giyeyim desem mutlu olur muydunuz?19 yaşındaki bir genç kızın ahlaki ilkelere göre yaşaması başkalarından akıl alması niye zorunuza gidiyor?
Ahahahaha
Gerçekse çok komik trolse çok başarısız.
Kuzum böyle üniversite okumak zor olmuyor mu?

Yalnız söylediklerinizin açtığınız konu ile alakası yok, zaten onun için tepki alıyorsunuz.

Anlamaya çalışıyorum şimdi yolda adamın biri bakarmisin dedi diye tesetturemi girsem diye düşünüyorsun öylemi bunu Allah rızası için yapmak daha doğru diye düşünüyorum özür dilerim ama çok değişik bir kafadasin

Bakin güzel kardesim tesettüre girmek baskasindan fikir alarak olmaz.

Verdiğiniz örnek ile hiç olmaz zaten.

Akıl ile karar verilir ve hayata uygulanır hepsi bu.

Yazdiginizi seneler sonra okuyunca " ah nasıl ifadeler bunlar " ne kadar toymuşum diyeceksiniz.

Bak bilale anlatir gibi anlatiyorum
Burasi BDV
senin konun dini bagladigi icin
Forumun dinle alakali olan kisminda acacaksin.
Burada bu tarz konular acmak YASAK

Öyle kötü günlerdeyiz ki tesettür bile korumuyor artık kadınları. Sen korunmak için değil de, Allah rızası için gir tesettüre eğer gireceksen.

Ahlaki ilkeleri oluştururken kendi düşüncelerinizden oluşturun. Başkasını aklıyla yaşamayın. Bir abla tavsiyesi

İçinizden geliyorsa ne güzel,geri kalan ibadetlerede zamanla kendinizi çok sıkmadan yavaş yavaş alisabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…