Tesettüre girsem mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen gün markete gittim kasaya gelince kasiyer de bana bakar mısın dedi, sözde kasayı kapatıyormuş karşı kasaya geçmemi istedi. Bence hikaye ama, amacı gözlerine bakmamı sağlamaktı, beni salak sandı sanırım. Ben de sinirlendim "sizin bildiğiniz kızlardan değilim" dedim. Şimdi kapandım ve çok mutluyum Elhamdülillah

Son düzenleme:
Yasi 20 ama o biyolojik yas
Akil yasi onemli.
“Ya Esma, bir kadın ''''buluğ çağına erince'''' —yüzünü ve ellerini göstererek—bunlardan başka bir tarafının görünmesi sahih olmaz.” (Ebu Davud, Libas 31)

Senli benli konuştu bakar mısın diyor üslupsuz insanları sevmem hatta üslupsuz bir erkek hayır hayırr
“Hanimefendicigim yuksek musadeniz olursa ozur dileyerek yol sorabilir miyim?” mi diyecekti uslup olarak

O zaman üyesi olduğunuz platformda dini konu açmanın yasak olduğunu da bilmeniz lazım !!!!!!

“Hanimefendicigim yuksek musadeniz olursa ozur dileyerek yol sorabilir miyim?” mi diyecekti uslup olarak
Evet ben okulda bile imza yoklama listesini öne doğru uzatırken "Buyrun" diyorum.Çünkü tanımıyorum kişiyi hem bunun saygıyla,egoyla da bir alakası yok.MESAFE ÖNEMLİ :) MESAFE MESAFE MESAFE

“Ya Esma, bir kadın ''''buluğ çağına erince'''' —yüzünü ve ellerini göstererek—bunlardan başka bir tarafının görünmesi sahih olmaz.” (Ebu Davud, Libas 31)
Bulug cagina erince aklimiz her seye ermiyor. Dini olgular icin olgun olmak sart. Erkek bana seslendi kapanayim mi diyen insan bulug cagina erse ne degisecek?

Tesettüre sırf bu yüzden girecekseniz ve girip girmeme konusunu sosyal medyada tartışıyorsanız girmeyin.
Geçen sene bir yerde türbanlı bir arkadaşımla beraber çalıştık arkadaşım bekardi evli başka bir arkadaş alenen kiza asıldı mesajlar yazdı v.s yani tesettür bi takım şeyleri engelleyemiyor maalesef

Evet ben okulda bile imza yoklama listesini öne doğru uzatırken "Buyrun" diyorum.Çünkü tanımıyorum kişiyi hem bunun saygıyla,egoyla da bir alakası yok.MESAFE ÖNEMLİ :) MESAFE MESAFE MESAFE
Ah ahh daha buyuyecek hayati anlayacaksin keske herkes birbirine sizli bizli hitab etse ben de bundan tarafim fakat insanimiz yeterince egitimli ve ince dusunceli degil. Her sen diye hitab edene cevap vermezsek hayat yurumez ornegin bir resmi kurumda bir islem yaptirirken bile sen diye hitab ediyorlar size islem yaptiramam bana sen diyemezsin mi diyeceksin. Bu arada siz diye yazmadim bana da cevap vermezsin herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…