- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
-
Geçen gün markete gittim kasaya gelince kasiyer de bana bakar mısın dedi, sözde kasayı kapatıyormuş karşı kasaya geçmemi istedi. Bence hikaye ama, amacı gözlerine bakmamı sağlamaktı, beni salak sandı sanırım. Ben de sinirlendim "sizin bildiğiniz kızlardan değilim" dedim. Şimdi kapandım ve çok mutluyum Elhamdülillah
Günayydınnnnn Merhaba ablalarım,canlarımGruba sayenizde çok alıştım her ne kadar acı tatlı atışmalarımız olsa da :) Neyse konuya girmek istiyorum ben daha 19 yaşındayım Eylülde 20 olucam dün biraz hava serin olduğu için ben de değerlendireyim hem de biraz spor olsun diye yürümek istedim MASKEMİ TAKTIM tabi işte yolda yürürken bir ATM nin önünden geçiyorum bir tane benim yaşlarda bir erkek bana "bakar mısın?" dedi ben de gözlerim ve başımla "hayır"" işareti yaptıım ve yoluma devam etmek istedim o hala konuşmaya devam etti xx bank dedi ama ben uzaklaştığım için gerisini duymadım.Yani canlarım bu benim en sevmediğim şey.Bana bakar mısın diyor senli benli konuşuyor yani.Ben her şeyden önce "yetişkin bir kadınım" yani ben karşı cinsle nasıl ki arama mesafe koyuyorum onların da benimle aynı şekilde mesafe koymasını istiyorum.Ayrıca erkeklerle konuşmayı hiç sevmem.Bir de şöyle bir şey var ben daha önceden biri durdursa illa ki konuşmak zorunda hissediyordum kendimi ve duruyordum böyle bildiğiniz bir CESARET geldi içime.Yani şimdi düşünmüyordum ama acaba tesettüre mi girsem diyorum?Gerçi kınamayın ama ben 5 vakit namaz da kılmıyorum oruç da çok sektire sektire oluyor ama ben inançlı biriyım tesettürün beni koruyacağına inanıyorum sizce ne düşünüyorsunuz tesettüre girsem mi hem ben açık giyinmem öyle yani dün de uzun kolluydum dışarıda bu olay yaşanırken evde kısa kollu giyiyorum fikrinizi almak istiyorum sevgiler.
Düşüncelerimi beğenmene çok sevindim :)Canimm ya ne güzel yazmışsın..
Ben iç içe olmak istemiyorum zaten mümkün olduğunca çıkmıyorum yol soracaksa gitsin hemcinsine sorsun sokak kalabalıktı yani. Rahatsız olmaktan ziyade bu üslubunu beğenmedim yani ben okulda bile erkeklerle konuşmayı sevmediğim için yanımda 2 hemcinsim vardı yürüyorduk ve erkekleri görünce bizimkiler 3 ümüz yalnız kalmayalım falan dediler erkeklerin yanına gitmeye karar verdiler ben de arkadaşlar özür dilerim lavaboya gitmem gerek deyip bahane uydurarak ayrıldım mecburen.Yani erkekler yüzünden arkadaş bile edinemiyorken siz onları savunuyorsunuz resmen nefes alamıyorum şu an ya
Mune abla gelsinde bu saçma konu kapanson kaybolsun sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?