Sayfaya yorum yazanların, kadınları nesnelerle kıyasladıkları görülüyor. Bir resimde, biri ambalajı bozulmamış; diğeri kağıdı çıkarılmış ve karıncalar üşüşmüş, iki lolipop görülüyor. Resmin altında ise, "Onları durduramazsınız ama kendinizi koruyabilirsiniz." yazıyor.
Benim babamin marketi var chess kapali lolipoplara karincalar girmis cubugun deliğinden.
Nasıl güldümBenim babamin marketi var chess kapali lolipoplara karincalar girmis cubugun deliğinden.
Nasil da curuttum ama gerzeklerin tezini.
Adam nasıl olunurun degil nasil olunmazin resmi bunlar
Adam olan karısının kızının bir birey olduğunun farkındadır, bu yüzden ne yediğine, ne giydiğine, nasıl davrandığına karışmaz...başlatılan iki kampanyada birbirinden saçma bence, neden tesettürün karşılığı mini etek oluyor ne alaka
ayrıca adam olan kadınlarını kızlarını açık gezdirmez ne demek, bi de binlerce destekçi yapmışlar
Benim babamin marketi var chess kapali lolipoplara karincalar girmis cubugun deliğinden.
Nasil da curuttum ama gerzeklerin tezini.
Adam nasıl olunurun degil nasil olunmazin resmi bunlar
ben inancım gereği örtündüm, eşim istedi diye değil. eşim zaten asla giyimime davranışlarıma karışmaz hiç bi zaman.eşimi göründe gözünüz adam gibi adam görsün.. kendini adam sanan cahiller gerzekler
Geçen bir konuda bu siteden de cıkmıştı böyle küflü beyin benzetmeleri.
Oda güneşte kalan et çürür mü ne öyle bir seyler zırvalamıştı. Yani cezayire has değil bu düşünce. Saygı herkese değil hakedene gösterilir sözüne anlam katıyor bu tipler.
Zerre saygı duymam böylelerine.
dur bak şey demişti
kasapta önde bulunan etlen güneş görür çabuk çürür arkada güneş görmeyen etler uzun süre tazeliğini korur
Hah aynen oydu çok yaşa. Valla sokakta bir şort falan giydiğimde tiksintiyle bakan teyzelerde var bu ülkede. Hepsinin beyninin içi bunlarla dolu işte.
senin oturduğun yerden kaynaklı batıkente gel rahat rahat gezersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?