- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.101
canım çok güzel olur.çok teşekkürler=)
kızlar kimseler kalmamış ya burda
ceyda bitli ikiz falan nerdesinz
ben trençkot alacağım sizce hangi renk alayım?.pamukşekerini pek giyiyolar şimdi ama bana oek güzek gelmiyo
ben de yeni kapanıp aranıza katılanlardanım :) çok huzurluyum...kapanmadan önce gardrobumda büyük bi değişiklik yaptım.yoksa çok zor olurdu..
bu arada şal takıyorum eşarp yapmak bana yakışmıyor.fakat şalı taktıktan bir saat sonra bollaşıyor kafamdaçirkin duruyor yanları kabarıyor nasıl etsem yardım eder misiniz bana????
selam canım..ben burdayım,bakıyorum sık sık bu topiğe ama kimseyle karşılaşamıyoruz.....
bencede canım klasik herkeste var......ama zevk tabiki senin sen bilirsin...........Eki Görüntüle 251358 .
selamın hello kızlar ben geldım ne oronuz bakım
slm kızlara ayıptır sölemesi topiği yeni gördümm benide aranıza alırmısınızz acaba?
Tabi ki
bence uygun
tamam
Elbiseme uygun ayakkabım yok siyah topuklu ayakkabım var birde siyah çanta olur mu ki topuklu pek giymediğinden almıyorum napayım
bak başörtüde ki pudra rengi yada kemıl rengi varya onlara uygun ayakkabı çantada olur o renkler çok hoş
ayakkabı alamam abla ya topuklu giymiyorum normalde babette olmaz düğünde siyah olmaz mı ki :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?