Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ben de yeni kapanıp aranıza katılanlardanım :) çok huzurluyum...kapanmadan önce gardrobumda büyük bi değişiklik yaptım.yoksa çok zor olurdu..
bu arada şal takıyorum eşarp yapmak bana yakışmıyor.fakat şalı taktıktan bir saat sonra bollaşıyor kafamda çirkin duruyor yanları kabarıyor nasıl etsem yardım eder misiniz bana????

kızlar kimseler kalmamış ya burda
ceyda bitli ikiz falan nerdesinz
ben trençkot alacağım sizce hangi renk alayım?.pamukşekerini pek giyiyolar şimdi ama bana oek güzek gelmiyo

selam canım..ben burdayım,bakıyorum sık sık bu topiğe ama kimseyle karşılaşamıyoruz.....
bencede canım klasik herkeste var......ama zevk tabiki senin sen bilirsin........... .

hayırlı olsun canım çene altından sıkıca küçük bir kitle iğneyle tutturusan tepedende iğne takarsan bollaşmaz diye düşünüyorum

slm kızlara ayıptır sölemesi topiği yeni gördümm benide aranıza alırmısınızz acaba?

saolasın canımm topıkk cokk uzun ara ara okumaya calıştım ama bundan sonra insallah takıpcisiyim.ben izmirde yaşadıgımdan kıafet konusunda pek secenek yokk fırsat buldukça ıstanbul yapıyodum ama artık işe baslıcam oda olmıyacak biraz sıkıntılardayımm anlayacagınız

tamam
Elbiseme uygun ayakkabım yok siyah topuklu ayakkabım var birde siyah çanta olur mu ki topuklu pek giymediğinden almıyorum napayım

bak başörtüde ki pudra rengi yada kemıl rengi varya onlara uygun ayakkabı çantada olur o renkler çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…