Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bence cokk zarıf duryoo :)beninternetten alısveriş yapamıyorum illa üzerimde görücem almadann :))

çok teşekkür ederim canım: )
bende netten almam diyenlerdim ama bi alışınca tüm ön yargılar kırılıyor
bugün geldi pardesüm
rengi resimdeki kadar canlı deği biraz daha mat fakat genede çok güzel.
ben daha ince bişey bekliyordum ama mont gibiymiş,bu çok hoşuma gitti,kışında rahatça giyebileceğim

güle güle kullan canımm.:)nişanlım yazlık alalım dedı ama bende bıtıyo dedım yaz zaten mevsımlık bişeyler bakıcam alırsam insallah burada paylasırım:)))

güle güle kullan canımm.:)nişanlım yazlık alalım dedı ama bende bıtıyo dedım yaz zaten mevsımlık bişeyler bakıcam alırsam insallah burada paylasırım:)))

çok teşekkür ederim canım daha iyisi senin olsun
bende aslında bu pardesüyü biraz ince mevsimlik bişey diye bekliyordum ama bayağı bayağı kışlık çıktı
iyide oldu aslında.deri montum vardı bitane bu da olunca güzel oldu
sende ekle bakalım
ben nişan alışverişinde alacaklarımıda hep ekleyeceğim,inşallah beğenirsiniz

merhaba topiğin takipçilerindenim baştan sona kadar bütün sayfaları okudum...birşey sormak istiyorum bizim gibi kapalı bayanlar için boyunluk ve kolluklar varmış ( yakası ve kolu açık giysiler için ) kullanan varmı??????ve nerden bulabilirim????? birde tek parça namaz elbisesi????

Son düzenleme:

Hacı malzemesi satan yerlerde bulabilirisin

canım kesinlikle sana katılıyorum resmen fazla alternatif olmadığı için bizi sömürüyolar
ben günlük kıyafetlerimi LCW den fln alıyorum.yani elbise diye sattıklarını falan da genel
olarak pantolon üstüne tunik niyetine giyiyorum.daha ekonomik oluyo

Merhaba arkadaslar bende tesettüre girme hazırlıgındayım. Fatıhde kendıme gore guzel bısey bulamadım sadece ferace ve lcw den bır trenckot bulabıldım. Boyum orta .parduseler uzun boylarda daha bı guzel duruyor bende hos durmadı yada ben yakıstıramdım. Neyse bana onerecegınız markalar ve nereler olabılır. Istanbul da marka veya semtlerı yazarsanız sevınırım.
Bırde esarp baglama denemelerımde toplu ıgne ıle beceremıyorum.Boyle suslu kucuk sal baglamak ıcın cengellı ıgneler var mı acaba. Int.de goremedım. bu konuda da yardımınız lazım

Tesekkurler sımdıden....

canım armine,tekbir,zühre,aydan aklıma bunlar geliyo şimdilik netten şube ve bayiilerini bulabilirsin kendine yakın olanı
bu markalar biraz pahalı oluyo semt mağazalarından da günlük kıyafetlerini uydurabilirsin şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

Fatihten canım bunlar Fatihte oluyor Fatih Çarşamba..

Eki Görüntüle 250311

Bunu yakınımızın bir düğününde giyeceğin nasıl sizce kızlar :26:
Nasıl eşarp alayım:26:

Bende alıcaktım ama bir arkadaşımda gördüm vazgeçtim ne kadana aldın bunu
Öyle kandırıkçıki mağazalar ben biryerde sordum 150
Başka yerde 95 en son ümraniyede 45 Eminönünde 60
Sen kazıklanmamışsındır umarım
Kızlar ben bişi sorucam ben 34 bedenim ve klasik giyim 38 den başlıyor ve daralınca model bozuluyor elbise giymek istemiyorum
artık napıyorsunuz siz Bayram için 1 hafta fellik fellik gezdim yok hiçbirşey olmadı
Peçeden bir kot aldım arkasına pens yaptılar bi onu buldum bedenim uzun benim birde gömleklerde hep kısa aluyo lafiondan bir svit alabildim
Artık mağazalara girmek istemiyorum

sen kapalı mıydın canım 45 mi dedinben 160 tı 130 aldım aslında bu kadar vermezdim ama mecbur kaldım birşey bulamadım Bursada uygun

kmse yrdımcı olmicakmı bna yaaaaa

Kumaşına bağlı biraz canım birde terzisine terzilere bir sor sen elbşse çok güzel ama

tşkr ederm canm güvendiğim bi terzide yok aslında bn istnblda oturuoyrm bna önerebileceğin bi terzi varmı acaba avrupa yakasında:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…