Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bence siyah ayyakkabı ve el çantasıyla olur gıbıme geldi esarptada var artı elbisen acık renklerde bogmaz dıye düşünüyorum.:)

kızlar ya, bir elbiseye 200-250 lira çok değil mi sizce? ben o paraya indirimlerden o kadar çok parça alırım ki, yazık günah sonuçta, fazla harcayacağımız parayla ihtiyacı olan birilerine de yardım edebiliriz bence.

insanları zan altında bırakıp günah almak istemem ama bence kapalı bayanların çok fazla seçeneği olmadığı ve onlar da doğal olarak her kadın gibi şık olmak istedikleri için, bu firmalar kapalı bayanları birazcık sömürüyorlar gibi geliyor bana. bir kere çok ünlülerinden birine eşimin annesine hediye etmek için bir şeyler bakmaya gitmiştik, gördüğüm fiyatlara inanamadım ya. bir kere de ablasıyla gitmiştik, ona kıyafet bakmaya, bir tane basit bluz 150 lira mıydı neydi. sonuçta bunlar da ham ipekten yapılmıyor ya, yazık günah ya. yani, diyeceğim o ki, normal mağazalardan size uygun kıyafetler alsanız ya da aldığınız parçaları size uygun şekilde kombinleseniz. ben, bu duruma üzülüyorum, imkanım olsa kapalı bayanlar için şık ve uygun fiyatlı giysiler üretmek isterdim.

bu arada ben kapalı değilim ama 2 gündür aklıma böyle düştü işte...

size katılıyorum

sana katılıyorum ben tesettür mağazasından alışveriş yapmadım hiç çok pahalı başka yerlerden alıp kombinliyorum

merhaba canım kapalı çarşıdan aldım cangül diye mağaza var oradan aldım ama setbaşındada var

Son düzenleme:
uzun zamandır yazamıyordum,iyi akşamlar kızlar
dn arminenin sitesinden pardesü sipariş ettim,gelmesini bekliyorum :78:
uzun zamandır aklımdaydı,indirimede girince alayım dedim.renk,model çok hoşuma gitti.sonbahar-kış için giyilecek türden bi pardesü.
sizce nasıl?

Rengi çok hoşmuş gerçekten,zarif duruyor...Güle güle kullanın.
Buraya da pat diye atladım ama yazmadan geçemedim

Merhaba,ben de arminenin sitesinden pardesü beğendim fakat bedeni olmazsa nasıl değiştiriyorlar.
:26:

bence cokk zarıf duryoo :)beninternetten alısveriş yapamıyorum illa üzerimde görücem almadann :))

Merhaba,ben de arminenin sitesinden pardesü beğendim fakat bedeni olmazsa nasıl değiştiriyorlar.

merhaba canım.
zaten beden ölçüleri veriliyor,ona göre sipariş ediyorsun.mesela 36 beden için 85 göğüs,62 bel,92 kalça(tam olarak böylede olmayabilir,hatırladığım kadarıyla yazdım)
benim bu 2. sipariş verişim.
bide gül kurusu bi pardesü almıştım 3 ay önce.
38 beden giyiyordum gene o şekilde sipariş ettim,tam oldu.
diyelimki dar veya bol geldi,
kargo geldiğinde adamı hemen yollama bi üzerinde dene.duruşunu beğenmezsen veya beden uymadıysa kapıda geri iade edilebiliyor.
en kötü ihtimal 1 hafta içinde iade hakkı var.siteye e-mail atarak ürünü geri vermek istediğini belirtebiliyorsun.fakat dediğim gibi iade süresi 1 hafta.

merhaba canım.
zaten beden ölçüleri veriliyor,ona göre sipariş ediyorsun.mesela 36 beden için 85 göğüs,62 bel,92 kalça(tam olarak böylede olmayabilir,hatırladığım kadarıyla yazdım)
benim bu 2. sipariş verişim.
bide gül kurusu bi pardesü almıştım 3 ay önce.
38 beden giyiyordum gene o şekilde sipariş ettim,tam oldu.
diyelimki dar veya bol geldi,
kargo geldiğinde adamı hemen yollama bi üzerinde dene.duruşunu beğenmezsen veya beden uymadıysa kapıda geri iade edilebiliyor.
en kötü ihtimal 1 hafta içinde iade hakkı var.siteye e-mail atarak ürünü geri vermek istediğini belirtebiliyorsun.fakat dediğim gibi iade süresi 1 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…