Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sen kapalı mıydın canım 45 mi dedinben 160 tı 130 aldım aslında bu kadar vermezdim ama mecbur kaldım birşey bulamadım Bursada uygun

Geçmiş olsun tatlım benim eşim mağzacılık sektöründe
Bazı ünlü mağzaların 300 350 sattıkları pardüselerin alış fiyatını duysanız
Birdaha çok yüksek paralar veremezsiniz..
Ben pardüsede bulamıyorum o nedenle alamıyorumda beden olmuyo..
Evet bende tesettürlüyüm..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 256466 Eki Görüntüle 256464

arkadaşlar bu kıyafeti diktirmeye kalksam bana nekdar patlr?

100 150 anca canım Ben bunu çok beğendim başka sitede görmüştüm
Ama terzi bulabilmen biraz zor itinayla dikilmesi gereken bir elbise
Ben 2 kez diktirdim kötü oldu
Bu gelinlik filan diken yerlerle konuşabilirsin ancak onlar güzel diker bu elbiseyi.
Çok şık ama renkler farklı olsa daha güzel olur Pudra pembesinden gına geldii artık...

anldm canm dışrdan 2 mlyara almaktansa 300 400 tl vermeye razıyım:)nedense bu elbiseye takılıp kaldım illaki benm olucak

Canım du bidaha yazıyım
Dandik bir terzide kumaşları sen alıp diktirirsen 150 yi geçmez ama
Gelinlikçilerde diktirmek istersende 200 300 tutabilir evet..
İnşallah bulursun canım kışta geldi boşalmıştır gelinlikçiler eldivende al bu elbiseyi diktirirsen
Bende elbise arıyorum şık tüllü müllü sırf eldiven takmak için.

hanımlar bir şey danışmak istiyorum size
eşarplarınızı ütüledikten sonra dolabınızda nasıl asıyorsunuz ütüsü bozulmasın diye
bana bir akıl verin nolur.

eşarplarınızı ütüledikten sonra dolabınızda nasıl asıyorsunuz ütüsü bozulmasın diye

bana bir akıl verin nolur

merhabalar esarplar ıcın kucuk susulu cengellı ıgneler varmıdır. nerelerde vardır

tesekkurler

bana bir akıl verin nolur

Buna çare bulan yoktur bir arkadaş yuvarlak halkalı şbişey vardı ona takmıştı hani başörtücüler takar asarya ondan
Benim çekmecede duruyo kullanacagım zamnaona asıyorum yada tülüne perdene biryere asıcaksın..

anladım cnm tşkkr ederm bilgilndirdiğin için evet bnda gına geldi artık bu sene bir pudradır gidioala dergisinde görmştm bnde aynı dantelden eldivenleride var bunun inş güzl olur ya bide okdr para verpte bişeye bnzememesi gibi kötü bi durumla karşılşmm inşllh:44:
peki sn olsan hangi renkte yaptırırdın

canım mantar pano alıp etikt tarafından ineyle tutturabilrsn ozaman kırışmıo alıp takabilrsn direk odanda bi tarafada asrsın panoyu kırtasiyelerde 7 tlye satılıo

canım mantar pano alıp etikt tarafından ineyle tutturabilrsn ozaman kırışmıo alıp takabilrsn direk odanda bi tarafada asrsın panoyu kırtasiyelerde 7 tlye satılıo

Ben olsam ay bilemedim şimdi sonuçta emek harcıycaksın en güzeli olucak onuda diktireceğin yerde
Kumaşlara baktıktan sonra kararverebilirsin çeşit çeşit kumaşlar var kramel olabilir ilk gece mavisi olarak düşündüm nerede giyeceginede bağlı..

tm canm saol abimn düğününde giycem yaşım 19 dha çok ağr kalmaz bna dme

Merhabalar .Bazı yabancı markaların cıkarttıgı uzun düz renk salaş eteklerden nerde bulabılırız acaba. Markalı yada markasız da olabılır. bilen varsa

paylasırsa sevınırım

AYY YANLISLIKLA CICEK RESMIDE ELEMISM.KELALAKA YANI KUSURA BAKMAYIN

Eklentiler

• $DSC04913.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…