- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.161
sen kapalı mıydın canım45 mi dedin ben 160 tı 130 aldım aslında bu kadar vermezdim ama mecbur kaldım birşey bulamadım Bursada uygun
Eki Görüntüle 256466 Eki Görüntüle 256464
arkadaşlar bu kıyafeti diktirmeye kalksam bana nekdar patlr?
anldm canm dışrdan 2 mlyara almaktansa 300 400 tl vermeye razıyım:)nedense bu elbiseye takılıp kaldım illaki benm olucak
hanımlar bir şey danışmak istiyorum size
eşarplarınızı ütüledikten sonra dolabınızda nasıl asıyorsunuz ütüsü bozulmasın diye
bana bir akıl verin nolur
merhabalar esarplar ıcın kucuk susulu cengellı ıgneler varmıdır. nerelerde vardır
tesekkurler
Eki Görüntüle 255868
bunu da yakınımızın nikahı vardı orda giydim.sağdaki benim kapalı olan
100 150 anca canım Ben bunu çok beğendim başka sitede görmüştüm
Ama terzi bulabilmen biraz zor itinayla dikilmesi gereken bir elbise
Ben 2 kez diktirdim kötü oldu
Bu gelinlik filan diken yerlerle konuşabilirsin ancak onlar güzel diker bu elbiseyi.
Çok şık ama renkler farklı olsa daha güzel olur Pudra pembesinden gına geldii artık...
eşarplarınızı ütüledikten sonra dolabınızda nasıl asıyorsunuz ütüsü bozulmasın diye
bana bir akıl verin nolur.
bana bir akıl verin nolur.
anladım cnm tşkkr ederm bilgilndirdiğin için evet bnda gına geldi artık bu sene bir pudradır gidioala dergisinde görmştm bnde aynı dantelden eldivenleride var bunun inş güzl olur ya bide okdr para verpte bişeye bnzememesi gibi kötü bi durumla karşılşmm inşllh:44:
peki sn olsan hangi renkte yaptırırdın
merhabalar esarplar ıcın kucuk susulu cengellı ıgneler varmıdır. nerelerde vardır
tesekkurler
Ben olsam ay bilemedim şimdi sonuçta emek harcıycaksın en güzeli olucak onuda diktireceğin yerde
Kumaşlara baktıktan sonra kararverebilirsin çeşit çeşit kumaşlar var kramel olabilir ilk gece mavisi olarak düşündüm nerede giyeceginede bağlı..
tm canm saol abimn düğününde giycemyaşım 19 dha çok ağr kalmaz bna dme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?