Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhabalar bahsettıgım elbısenın resmını burayada eklıyorum. Onerıler ıcın cook tesekkur ederım .Yanlız ben hıc dar paca pantol gıymedım sevemdım bı turlu. Bu elbıseyı sıyah veya uygun bı renk kumas pantolla gıysem nasıl olur. Boru paca veya bol kesım bır pantolla tunık nıyetıne uyarlasam. Genlleme de boyle dızde elbıseler olan kombınlerınızı paylasırsanız bana cook yararı olur.

Tekrar yorumlarınızı beklıyorum.Tesekkurler

Ceydaacım senden başka kombin ekleyen yok heeBende resim çekinip yüklemeye üşeniyorum en kısa zamanda ekleyeceğim inşallah

Olur canım neden olmasın ama siyah pantolon kullanma istersen başka bir renk bak pantolon rengine görede eşarp kullanırsın

Yeni gelenler hoşgeldiniz

bu topige bayıldım şimdi şu morbutige bakıyım

Canım hoşgeldin Mor butik bana ait, isteğin, önerin, sormak istediğin vs var ise bana özelden ulaşabilirsin.
Ceydaacım senden başka kombin ekleyen yok heeBende resim çekinip yüklemeye üşeniyorum en kısa zamanda ekleyeceğim inşallah

evet semoşum sizlerden de kombin bekliyore lütfenn

1.nin cekete, 3.nün eteğine diğerinin çantaya ve tabi ki senin kombine bayıldım çok zevkli ve uyumlu

Kızlar bu eteğin saks mavisi, hardal rengi ve fotoğraftaki zümrüt yeşili MOR BUTİK' te mevcuttur. İsteyenler var ise benimle özelden iletişime geçebilirsiniz

kaç kilosun ...zayıflıkla alakası yok ben de zayıfım ama genelde bol giyerim ..yapış yapış daracık giymem ..sen de üzerine göre bol giyebilirsn
canım üst resimdepembe giymiş arkadaş gibiyim diyebilirim,
benim kalçalarım daha geniş,
dar giymiyi sevmiyorum bende ancak bol da giyince iyice fena oluyorum işte poofff..

Kızlar ben geldimmm

Ve tabii ki yeni kombinlerle birlikte
canım harika bunlar,her parça ayrı güzel gerçekten..

Canım eğer kot sevmiyorsan tabii ki kumaş ile de kombinleyebilirsin. Eğer elbisen fotoğraftaki ile aynı ise yani renkleri bu şekilde ise siyah kumaş pantolon elbisenin özelliğini çok kapatacaktır. Bence bej rengi ya da gri tonlarda bir pantolon daha şık durur.
ayrıca kullanacağın şal ya da eşarp da mor,mürdüm,lacivert tonları olursa şık durur diye düşünüyorum. Ben senin için naçizane bir kombin oluşturdum inş yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…