- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.401
Hepinize merhabaaBi selam vermek istedim bu topiği ilk kez görüyorum da Bundan sonra sık sık girerim artık arkadaşlarr
Merhabalar bahsettıgım elbısenın resmını burayada eklıyorum. Onerıler ıcın cook tesekkur ederım .Yanlız ben hıc dar paca pantol gıymedım sevemdım bı turlu. Bu elbıseyı sıyah veya uygun bı renk kumas pantolla gıysem nasıl olur. Boru paca veya bol kesım bır pantolla tunık nıyetıne uyarlasam. Genlleme de boyle dızde elbıseler olan kombınlerınızı paylasırsanız bana cook yararı olur.
Tekrar yorumlarınızı beklıyorum.Tesekkurler
Eki Görüntüle 297228
bu topige bayıldım şimdi şu morbutige bakıyım
Ceydaacım senden başka kombin ekleyen yok heeBende resim çekinip yüklemeye üşeniyorum en kısa zamanda ekleyeceğim inşallah
canım üst resimdepembe giymiş arkadaş gibiyim diyebilirim,kaç kilosun ...zayıflıkla alakası yok ben de zayıfım ama genelde bol giyerim ..yapış yapış daracık giymem ..sen de üzerine göre bol giyebilirsn
canım harika bunlar,her parça ayrı güzel gerçekten..Kızlar ben geldimmm
Ve tabii ki yeni kombinlerle birlikte
Merhabalar bahsettıgım elbısenın resmını burayada eklıyorum. Onerıler ıcın cook tesekkur ederım .Yanlız ben hıc dar paca pantol gıymedım sevemdım bı turlu. Bu elbıseyı sıyah veya uygun bı renk kumas pantolla gıysem nasıl olur. Boru paca veya bol kesım bır pantolla tunık nıyetıne uyarlasam. Genlleme de boyle dızde elbıseler olan kombınlerınızı paylasırsanız bana cook yararı olur.
Tekrar yorumlarınızı beklıyorum.Tesekkurler
Eki Görüntüle 297228
mesaj sayım az olduğundan dolayı size özelden ulaşamıyorum
butiğinizin linkini özelden bana atarsanız çok sevinirim
çok güzel şeyler var bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?