- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.601
İyidir tatlım ya nolsun senden ne haber
hayırlı geceler hanımlar
Haseki Sultan Kolyesi....Eki Görüntüle 302430
Bu kolyeyi yaparken Haseki Sultan takmıştı ondan esinlendimBu arada satıyorum takılarımı ....
Haseki Sultan Kolyesi....Eki Görüntüle 302430
Bu kolyeyi yaparken Haseki Sultan takmıştı ondan esinlendimBu arada satıyorum takılarımı ....
Merhaba Seyhan,
Bu etekler çok güzel gerçekten ve bu sezonun modası!
Bir de şu eteklere bakmanı isteyeceğim fiyatı uygun
Eki Görüntüle 302318 Eki Görüntüle 302319 Eki Görüntüle 302320
Merhaba kızlar!bende kapanmayı çok istiyorum Allah izin verirse ama ne zaman cesaret edebilirim bilemiyorum...bi kaç gündür konunuzu takip ediyorum 110 sayfa felan okudum :)
bazen başımı örtüyorum sık olmasada ama işte tam olarak cesaret edemiyorum...bu arada 18 yaşındayım.benide aranıza kabul edersiniz umarım...ilk önce 2009 yılından fotolarımla başlıyorum;
bu fotografı ise şimdi çektim;
bu arada annesiz büyüdüm ben...dinimizi bana öğreten olmadı maalesef...ama öğrenmeyi çok istiyorum...haftasonu bir arkadaşım bana ders vermeye gelcek yani haftasonu başlayacağız surelere felan...şimdiden iyide olsa kötüde olsa yorumlarınız için çok teşekür ederim...
Canım merhaba aramıza hoşgeldin, senin gibi tatlı bir kızı aramıza seve seve kabul ederiz tabii
Rabbim imanını, başını örtme yolunda gayretini ve isteğini arttırsın inş. Başını ilk örttüğün zamanlar zorlanabilirsin buna hiç aldırma hatta herkes sana bakıyor hissi de oluşabilir ben bunu fazlasıyla yaşayan biri oalrak söylemeliyim ki boşuna kendini kasmış, stres yapmış olursun.. dışarıda binlerce başörtülü bayandan biri olacaksın sen de garipsenecek bir durum yokİLk deneyimini şal ile de yapabilrsin canım elin daha çabuk alışır belki, eşarp örtmek biraz daha zordur elin alışana kadar en azından
Merhaba kızlar!bende kapanmayı çok istiyorum Allah izin verirse ama ne zaman cesaret edebilirim bilemiyorum...bi kaç gündür konunuzu takip ediyorum 110 sayfa felan okudum :)
bazen başımı örtüyorum sık olmasada ama işte tam olarak cesaret edemiyorum...bu arada 18 yaşındayım.benide aranıza kabul edersiniz umarım...ilk önce 2009 yılından fotolarımla başlıyorum;
bu arada annesiz büyüdüm ben...dinimizi bana öğreten olmadı maalesef...ama öğrenmeyi çok istiyorum...haftasonu bir arkadaşım bana ders vermeye gelcek yani haftasonu başlayacağız surelere felan...şimdiden iyide olsa kötüde olsa yorumlarınız için çok teşekür ederim...
çok teşekür ederim arkadaşlar...ben sadece bakın diye paylaşmıştım ve sonra kaldırmayı düşünüyordum ama kaldırılmıyor :S nasıl kaldırabilirim acaba bu fotoları?
canım mesajlar sadece yarım saat içinde düzeltiliyor ve birde arkadaşlarda alıntı yapmış,biraz zor artık silinir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?