Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Haseki Sultan Kolyesi....

Bu kolyeyi yaparken Haseki Sultan takmıştı ondan esinlendim Bu arada satıyorum takılarımı ....

Merhaba kızlar!bende kapanmayı çok istiyorum Allah izin verirse ama ne zaman cesaret edebilirim bilemiyorum...bi kaç gündür konunuzu takip ediyorum 110 sayfa felan okudum :)
bazen başımı örtüyorum sık olmasada ama işte tam olarak cesaret edemiyorum...bu arada 18 yaşındayım.benide aranıza kabul edersiniz umarım...ilk önce 2009 yılından fotolarımla başlıyorum;

bu fotografı ise şimdi çektim;

bu arada annesiz büyüdüm ben...dinimizi bana öğreten olmadı maalesef...ama öğrenmeyi çok istiyorum...haftasonu bir arkadaşım bana ders vermeye gelcek yani haftasonu başlayacağız surelere felan...şimdiden iyide olsa kötüde olsa yorumlarınız için çok teşekür ederim...

Canım merhaba aramıza hoşgeldin, senin gibi tatlı bir kızı aramıza seve seve kabul ederiz tabii
Rabbim imanını, başını örtme yolunda gayretini ve isteğini arttırsın inş. Başını ilk örttüğün zamanlar zorlanabilirsin buna hiç aldırma hatta herkes sana bakıyor hissi de oluşabilir ben bunu fazlasıyla yaşayan biri oalrak söylemeliyim ki boşuna kendini kasmış, stres yapmış olursun.. dışarıda binlerce başörtülü bayandan biri olacaksın sen de garipsenecek bir durum yok İLk deneyimini şal ile de yapabilrsin canım elin daha çabuk alışır belki, eşarp örtmek biraz daha zordur elin alışana kadar en azından

çok ama çok teşekür ederim hoşbuldum çok saolun inşallah Allah nasip ederde cesaret edip kapanabilirim.doğrumu bağlıyorum onu bile bilmiyorum ki canım çevremde bu işlerden bilen anlayan biride yok...tekrar çok teşekür ederim çok iyisiniz

hoşgeldin..kapanma isteğin çok güzel ,hiç kimseye aldırmadan bu yolda devam etmelisin..çünkü insanlar gelip geçici ama ALLAH her zaman yanında olandır..madem yeni kapanmaya başlıyorsun sana bir abla tavsiyesi hem kapanıp hem de islamı tam olarak yaşarsan ALLAHın sevgili kullarından olmalısın.
Kapandığın zaman ALLAH yolunda bir adım atmış olacaksın ,bundan sonra kapanmanın hakkını tam anlamıyla yerine getirmek ,kapalı bir bayan olarak islamın yolundan gitmek ve islamın güzelliklerini taşımak birinci vazifen olmalı ..İslamı sadece kapanmaktan ibaret görmeyip arkasında mükemmel bir müslüman oluşturmaya çalışırsan baldan tatlı olur ,tadından yenmez
sakın islamı örtünmekten ibaret sanıp da diğer islami görevlerini unutma ,karakter olarak da islamı yansıtki örtünle ruhun bütünleşsin..
çıktığın bu yolda ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ.

Rabbim bu güzel niyetinde yâr ve yardımcın olsun,kolaylıklar versin canım....Rabbimizin emrini yerine getirmek için çok güzel bir adım attın,devamı da gelecektir inşaallah..Sen kalbini ferah tut...Emri hakkıyla yerine getirenlerden olabilirsek,kimilerinin adet üzere örttüğü o örtüyü ibadet haline getirebilirsek ne mutlu...
Senin adına çok ama çok sevindim,Hz. Allah daim eylesin

çok teşekür ederim arkadaşlar...ben sadece bakın diye paylaşmıştım ve sonra kaldırmayı düşünüyordum ama kaldırılmıyor :S nasıl kaldırabilirim acaba bu fotoları?

çok teşekür ederim arkadaşlar...ben sadece bakın diye paylaşmıştım ve sonra kaldırmayı düşünüyordum ama kaldırılmıyor :S nasıl kaldırabilirim acaba bu fotoları?

canım mesajlar sadece yarım saat içinde düzeltiliyor ve birde arkadaşlarda alıntı yapmış,biraz zor artık silinir...

Taşbebek adlı arkadaşım hoşgeldin topiğimize maşallah ne kadar güzel saf bi güzelliğin var söylemeden geçemedim.
ne güzel sana dinimizi öğreten gösteren olmamasına rağmen içinde heves varmış ki bu yola baş koymuşsun rabbim hayra eriştirsin inşallah lütfen kendini bozma kim ne derse desin yoluna devam et olumlu olumsuz herkes konuşur konuşacaktırda her zaman soracaklarına cevap bulabilirsin burada tamam mı tatlım görüşürüz

Taşbebek maşallah adın gibisin, duru bir güzelliğin ve anladığım kadarıyla öyle de bir kalbin var.
Allah o aşkı, arzuyu gönlüne yerleştirmiş ne güzel.Bundan sonrası hem çok güzel hem de sorumluluk istiyor.
Çevrenden, arkadaşlarından yardım istemekle çok iyi yapmışsın.
Burdaki arkadaşların da dediği gibi tesettürü sadece saçının örtünmesi olarak algılama.Bir bütün olarak yaşamaya çalış en başından.
Başlarda giyim konusunda, örtüş tarzında bocalayabilirsin fakat zamanla oturur bu.
Tesettürü hakkıyla yerine getirebilenlerden olmak hepimizin arzusu umarım sen de bunu başaranlardan olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…