Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

semoş özel mesaj 10dk sonra gönderebiliyorum canım yazım hatası olmuş sanırım düzeltip tekrar göndereceğim

iyi geceler .
ev hali benim yavru kuşum üstümden inmiyor . onu uyutayım :) senin şu yere koyup foto çektiklerinde çok güzel . yaa ben mardindeyim ve burada hiç bir şey yok . ve çok pahalı . mecburen netten almam gerek .

naz61 için hazırladığım kombin

bu da Catapot'un sunduğu önerinin kombinlenmiş hali :)

çok sağol canım böyle bişi yapmaya çalışıcam da şey eteğimin üstü bnm lastikli onu kamufle etmek istiyorum ondan baska renk kumas kemer kullansam mı diye düşündüm üstüne de bol bluzlar da olur mu acep

canım çok teşekkür ederim önerdiğin kombin
üzerinden alışverişimi yapcam.mavi kombin çok güzell
tekrar sağol

rica ederim canım.. kumaş kemer gayet güzel olur rengini de çantanın kulbundaki taba rengine yakın seçebilirsin

canım çok teşekkür ederim önerdiğin kombin
üzerinden alışverişimi yapcam.mavi kombin çok güzell
tekrar sağol

Rica ederim arkadaşım beğenmene sevindim :13: alışverişten sonra bizimle de bpaylaşırsın di mi ciclerini

herzaman takipdesiniz sevgili topik!

pazar günü bir dügüne gittim bu sefer resim cekilecegim dedim dedim ve yine unuttum

su yüksek bel yastikli eteklerden cok istiyorum ama almanyada bulmak biraz mesele, zaranin online shopunda gördüm ama baya pahali geldi...

su etekler indirime girse bunlarin birini düsünüyorum suan 40 Euro 100 Lira yapiyor

alinti promod online shop

Merhaba Seyhan,
Bu etekler çok güzel gerçekten ve bu sezonun modası!

Bir de şu eteklere bakmanı isteyeceğim fiyatı uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…