Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhaba, öncelikle geç cevapladığım için kusuruma bakmayın lütfen.
Benim yayınladığım ürünlerde elbiseleri taşıyan kızlar epey uzun boylu ve bu elbiseler normalde bizlerde diz kapağı ya da diz üstü boylarına geliyor Ben de çok kullanırım bu tarz şeyler ve altına genelde dar paça kot giyerim. Daha klasik bir tarzı varsa yine dar paça ama kumaş giyerim.

Birkaç örnek vermek istiyorum;

[/QUOTE]

bu resımlerını paylaştıgın kişinin bundan haberı varmı acaba???

ceydacım hasta diye uğraşmak istemiyorum yoksa gece gece telden alırdım savunmasını morbutiği ziyeret ettim bende artık takipçinim canım. burada paylaştığın tavşan tüyü tunğe ve pembe kabana da bayıldımmmm ama butikte yok bunlar?

teşekkür ederim canımm tatlım ürünlerin hepsi satış sayfamda.. onun linkini atarım özelden

ceyda baktık ki ilk yendiğimiz tatlımızı bile ısmarlamadılar oyıunu onlara verdik napalım uğraşmadık

süper yaa valla ben bowling oynamayalı epey oldu

teşekkür ederim canımm tatlım ürünlerin hepsi satış sayfamda.. onun linkini atarım özelden

süper yaa valla ben bowling oynamayalı epey oldu

çekişmeli oynayınca süper oluyo ya her sinemaya al.veriş merkz.ne gittikçe eşimle oynarız bi bowlingden bir de buz hokeyinden vazgeçemiyoruz biz

çekişmeli oynayınca süper oluyo ya her sinemaya al.veriş merkz.ne gittikçe eşimle oynarız bi bowlingden bir de buz hokeyinden vazgeçemiyoruz biz

evet gerçekten çok zevkli oluyor hele ki kalabalıkta eğer yemeğine vs oynanmışsa galibiyet sonrası offff süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…