- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.621
Evet canım bende severek kullnıyorum altımdada kahve köpügü keten bi pantolon vardı tesekkür ederimm bu arada..
Evet diğer arkadaşlara da duyurulurrr kombin istiyoruz
Ay canım ne bileyim burda karışıklık olur diye ayrı açmıştım,hmm demekki buraya mı eklemem gerekiyordu
Neyse bakalım,sizin ekledikleriniz de çok güzel zaten onlar yeter de artar bile
yok canım rica ederim, elbette sen istediğin yere yükleyebilirsin..ayrıca göz attım da gerçekten çok hoş kombinler var
Ceydacım eşarp eklenilen yer var mı,burda mı ekliyorsunuz,hani bileyimde ayrı bir konu açmıyım bunun için
Merhabaa kızlaaaaarrrrr
Taşbebek adlı arkadaşım hoşgeldin topiğimize maşallah ne kadar güzel saf bi güzelliğin var söylemeden geçemedim.
ne güzel sana dinimizi öğreten gösteren olmamasına rağmen içinde heves varmış ki bu yola baş koymuşsun rabbim hayra eriştirsin inşallah lütfen kendini bozma kim ne derse desin yoluna devam et olumlu olumsuz herkes konuşur konuşacaktırda her zaman soracaklarına cevap bulabilirsin burada tamam mı tatlım görüşürüz
Taşbebek maşallah adın gibisin, duru bir güzelliğin ve anladığım kadarıyla öyle de bir kalbin var.
Allah o aşkı, arzuyu gönlüne yerleştirmiş ne güzel.Bundan sonrası hem çok güzel hem de sorumluluk istiyor.
Çevrenden, arkadaşlarından yardım istemekle çok iyi yapmışsın.
Burdaki arkadaşların da dediği gibi tesettürü sadece saçının örtünmesi olarak algılama.Bir bütün olarak yaşamaya çalış en başından.
Başlarda giyim konusunda, örtüş tarzında bocalayabilirsin fakat zamanla oturur bu.
Tesettürü hakkıyla yerine getirebilenlerden olmak hepimizin arzusu umarım sen de bunu başaranlardan olursun canım.
valla ben herbişeyi buraya ekliyorum canımkarışık style
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?